Alıntı:
|
Bu beyanınıza da sevindim şahsınız adına..Siz bir müslüman olarak; insanların çoğundan bir adım öndesiniz..Ama şuur önemli;inancın künhüne varmak önemli;samimi olmak önemli..
|
Yanılıyorsunuz..Burada sizin samimiyetinizin ölçülmesi gibi bir çıkarımsama yapmışsınız ki kat'iyen öyle bir niyetim yoktur..Kasdım da yoktur..Gayet açık bir tümce kurdum:''
Ama şuur önemli;inancın künhüne varmak önemli;samimi olmak önemli..'' Bu tümce neden zorunuza gitti anlamadım..Ne yani şuur,samimiyet ve inancın künhüne varmak önemsiz mi sizce? Dediğimi neden başka yerlere çekiyorsunuz?
Diğer yazdıklarınıza bir yorum yapmıyacağım..Gerekirse ileride o da gerekli görürsem belki yorumlayabilirim..Yorum hakkım saklı yani...Bu arada nickimi doğru kullanman hususunda da çok teşekkür ediyorum..Anlayışınız için mutlu oldum..Yani yanlış yazımlar hoş olmadığı için uyarmıştım..Dikkate aldığınız için teşekkür ediyorum.. Estağfirullah kelimesini ise kısaltarak estğf. diye yazmam hususunda da diyeceğim bir şey yok..Nasıl olsa kasdım anlaşılmıştır..Günah diye algıladığınız o kısaltmaya kadar bu seckin'in ne gunahları var..O bir şey değil..Sadece kısaltmadır..Çok önemli değil..Teşekkürler laylaylom uyarıların ve yorumların için..