Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-23-2008, 09:10 PM   #63 (permalink)
Üye Bilgileri
laylayloom
Yorumcu

laylayloom kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Rep Gücü: 938
Rep Puanı : 93429
Rep Seviyesi: laylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstar
laylayloom kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Işık eviymiş biLmem ne?Uyduruyor uyduruyor söyLüyorLar... BBG evi gördüm ama o dediğin evLeri görmedim..Çünkü öyLe bi ev yok. 'bahsettiğin evsafta bir dostum,desteklediğim şahıs yok'... 03-24-2008, 07:43 PM Seckince 1

Ben böyle evlerin olmadığını söylemedim..... Bugün, 05:52 PM Seckince 2

Evet arkadaşlar..Herkesten özür diliyorum..espedos'un son verdiği malumata göre gerçekten de 'ışık evler' denilen evler varmış..Bunu anlamış oldum..... Bugün, 06:56 PM Seckince 3

estğf. Işık Evlerini ispat ettiğin için tebriği hakkettin yani..Işık evleri denilen evlerde ''evlerde, imanı, ibâdeti, duayı, zikri, fikri, uhuvveti, vefayı ötelere ait derinlikleri ile duyup-yaşama bahtiyarlığına erenler âdeta her an yeniden doğarlar.... Bugün, 07:20 PM Seckince 4

Yok bildiğimi iddia edemem..Ben de yeni öğrenmiş bulunmaktayım Bugün, 07:47 PM Seckince 5

Seckinche bey 10 saatten kısa bir sürede; olmadığını iddea ettiği evlerin aslında var olduğunu kelimelere döküyor Tabi bu olabilir kısa bir araştırmanın ardından -zaten kendisinin bile adı gibi emin olduğu- bu evlerle ilgili bir bilgiyi sadece "ışık evi" yazarak arama motorlarından bir çocuk dahi bulabilirdi .Bulacakları ise sadece sezginche beyin aktardığı yönde sevimli hale getirilmiş bilgiler olmayacaktı. Ama kendisi üstün araştırmacı özelliklerinin yanısıra yine 10 saatten kısa bir sürede kişilik incelemesi bile yapabilecek bir analisttir de ki be benim iddeam değil zaman çizelgesi ortada. Tahmin edilceği gibi sezginche bey analizleri yapmış hatta objektif olabilmek adına en az bir kaç kişiyi incelemiş ve o kadar kısa sürede bu kişilerin tüm üstün meziyetlerini özel seckinche ısınlarıyla algılamış ve kendisini tashih ederek bizlerle paylaşmış.
Hiç çekinmeden de bu evleri İSLAMIN EVLERİ olarak betimlemiş.

Size bu hakkı kimse vermez yalnız emin olun. Ben bir müslüman olarak o evlerde Allaha dahi şirk koşulduğunu düşünüyorum. Allahın yarattığı bir kulu -ki bu kişi aynı zamanda bir para babasıdır/kirli para babası- Allahın en sevgili kulu gibi gösteriyorsunuz. Artık bu aymazlığınızdan uyanın son peygamber Hz. Muhambmedden başkası olmadığı gibi bir başkası da beklenmemektedir onun yerine. Biz müslümanların başlıca ibadet yeri camilerdir.

Bu kişi madem bu kadar değerlidir o zaman daha halkın içinde bir yaşam sürdürmeyi neden tercih etmemiştir. Kendine beyinleri yıkanmış gençlerden bir ordu yaratma amacını batı topraklarına sığınarak mı gerçekleştirecektir. Aslında bu kişi kimdir ya... Anlattığınız kişi olmadığı kesin.

Bu arada "estğf."<<<< bu kelimenizi kusmak şeklinde anlamlandırıcakken Allahın da sevdiği kuluymuşum ki aslında "estağfirullah " demek istediğinizi keşfettim. Tabi bu benim kişisel çabamdır. Beni "s" ler ve "z"ler konusunda her fırsatta eleştiren sezginche bey formdan mı düştü Allahın adını yazmaya mı eriniyor yoksa dünya tasalarından.Teşekkürler...

Séni Séviyorum
Göкhánıм

laylayloom Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla