Bir admin oalrak değil bir uye olarak yorum yapayım;
Bunun neresi kötü anlamadım, bu ulke uzerınde insanları kendi düşünceleri için konuşturmak suç olmamalı herkes kendi ideolojisi peşinde koşmalı, ben kimseyle aynı fikri aynı düşünceyi aynı yaşam tarzını benimsemek zorunda değilim,
bu yuzden birisi bir yorum yaptığımda her daim benimde kendi ideolojimi koruyabilecek bir yazım olmalı, ve ben bu bölümde bunu yapabiliyorum, bazen sert bazen tatlı sert bazen yumuşak geçişlerle yazımı yazıyorum, fikrimi savunabiliyorum,
ama bazıalrı istiyorki sadece şunu savunanlar haklı kabu ledilsin, şu anlayışı savunmayan banlanmalı, bu kişi hakkında şoyle düşünen ceza almalı bu konu kilitlenmeli,
neden kilitlensinkı konu sen kişileri veya yonetımı sevebılırsın ben sevmıyorum bu kadar basıt sevmediğim bir şey içinde çıkıp sevıyorum demem, ve bu forumda seven kişiler yazılarını yazabılıyorlarsa sevmeyende yazacak, herkesin kendi görüşü var diğer forumlara bakın,1 konu açılıyor 200 mesaj var ama herkes aynı şeyı savunuyor zaten, karşıt 1 kişi çıkınca ya mesajı sılınıyor ya banlanıyor, o zaman tartışmanın anlamı ne ?
Tabı bunalrın hepsı saygı çerçevesinde olacak bazen bazı uyeler kendini savunamayacak fikirlerini artı ksavunamayacak duruma gelince küfüre vuruyorlar olayı bu tür kişileride, avatarın alt bolumunde bulunan YEŞİL KUTUCUKLA şikayet edin yeterli, bu şikayetler maıl ile direkt bana ulaşır...
Bölümün yonetımı ılk gun düşünduğum gibi herkes kendı yorumunu yazacak diye düşünüyordum bugunde hala aynı şekilde düşünüyorum...
Ben hayal treninde bir yolcu Hiç inmemekse boynumun borcu En acı şarkılar da bana defter Ne yana gidersem o yana rehber
|