Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-22-2008, 09:01   #46 (permalink)
Üye Bilgileri
eLeS
Ŧß.. ·ღ·..εlεs..·ღ· ..Ŧß

eLeS kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Blog Başlıkları: 24
Rep Gücü: 3322
Rep Puanı : 331165
Rep Seviyesi: eLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS Repstar

seçkince bahsettiğin samimiyet Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...daki konuşulan konuya değil de direkt üyelerin kendisine yönelik "dayatmacı", "bağnaz" ve daha bir çok şey içeren yazıların mı oluyor?!.. Maaşallah takdir ettim samimiyetinizi..

---

Merlin00'a katılıyorum.. Orda konu tartışmak yerine yorumunu beğenmedikleri üyelerin direkt kişiliklerine, ailelerine ve onların yetiştirme tarzlarına varan düzeyde yazılar geliyor.. Konu ne olursa olsun karşıdaki kişiye saygı ve kelimeleri düzgün seçip konuşmak şart.. ve üzgünümki bu da o bölümde maalesef yok!!! Bu açıdan zaten çok girmediğim ama artık hiç girmeyeceğim bölümlerden biri.. yönetim de herşeye yetişemez, anlayabiliyorum, küçük bi site değil ve aktif bir bölüm çünkü.. Ama en çok dikkat edilmesi ve kontrol altında tutulması gereken bölüm de bu diye düşünüyorum..

[кяαι ηα ρяιкαzкαтα]
[..........................]
eLeS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla