Kuzunun Kanadı Varmıdır?
İlk itirafımı yapıyorum devamının gelmesi dileği ile başlıyorum
"
Bundan ortalama 4-5 sene önce ben bilgisayarın başındayken annem gelip "Kızım Kasaptan 1 kilo Kuzukuşbaşı al" dedi.
Ben de biraz oyalandıktan sonra aklım pc'de oynadığım oyunda kaldığı için azbuçuk sersem, parayı aldım kasap a doğru yol aldım.
Tam içeri girecekken ne alacağımı unuttum iyi mi
Döndüm yürüdüm biraz acaba eve gidip tekrar sorsam mı diye birkaç saniye bu düşünceler içinde gidip gelirken içimden birden; "Heh buldum" dedim ve kasaptan içeri girdim 
Beni doğduğumdan beri bilen ama pek samimiyetimin olmadğı kasap ne istersin diye sorunca ne dedim beğeniRsiniz??
"1 Kilo KuzuKanadı Alacaktım"
Adamcağız haliyle bir süre şaşkın şaşkın baktı yüzüme
Ben de acaba nerde hata yaptım diye düşünürken
kasap: " Kuzu Kuşbaşı olmasın o ??"
dedi.
İşte o an yaptığım gafı farkettim ve o an, yerin dibine girmem gereken saniyeydi ama olmadı
Utanç içinde Evet evet kuzukuşbaşı dedikten sonra poşeti hızla alıp bi hışımda çıktım
Haliyle bi süre kasaba uğrayamadım
Şimdi de aklıma geldiği her an gülüyorum 
.................................................. ....................Eğer bir masal perisi .. .................................................. .................................... Girerse rüyalarına .................................................. ..................................................Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti ..
|