Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-15-2008, 10:45   #53 (permalink)
Üye Bilgileri
somebody
Bağımlı Üye

Giriş: Sep 2007
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 46185
Rep Seviyesi: somebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisi

Alıntı:
TrAkOnYa tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Küboşummmm biricik bacım

4 bacımdan biri
Bacım Dilek’e soruyorum birgün diyorum bu somebody kim nirden tanıyosun sen bunu bakim Demezmi o benım akrabam Sonra tanıştırdı bizi o gün maşallah üç tane car car konuşan kız msn nın anasını ağlattı (Dilekcim o kadar olmasada,Küboşumla ben yetiyoruz kızın kafasını şişirmeye )O şekilde tanıştık hemen kanım ısındı

Zamanla konuşarak,dertleşerek birbirimizi daha da tanıdık tabikiKaderimiz aynıydı bazı konulardaama artık takmamaya karar verdik, en iyisi buydu bacım dimi
Böyle mutluyuz biz

İkimizde de bir çene var aman Allahım ne bacım susar ne ben Konuşuruz,güleriz,hüzünleniriz,eğleniriz belli olmuyor ki ruh halimiz Kız şaka maka iyi katlanıyorsun bana

Bacım çok sevecendir her şeyden evvel insanlarla iletişimi çok iyidir hemen sevdirir kendini bazen kıskanmıyor da değilim
Çok iyimser,dost canlısı,her yaştan insanla anlaşabilen (gözlemlerim kadarıyla),çok da duygusal ,ama yüreği tertemiz,birini incitmekten çok korkar,kısaca o güzel yürekli

Daha yazsam çıkar da birşeyler şimdilik bu kadar olsun bacım sonra gene yazarım ben

herşeyin en iyisini hak eden bacım;

herşey gönlünce olsunnnnn ve hep mutlu olll

bacıımmmm canım benimmmm valla gözlerim doldu
ben çok mutlu oluyorum sevgimin karşılığını alınca
çünkü ben de seni çok seviyorum bitanem
ewet bacım yaa tanışmamız nurdan la da olduğu gibi yine Dileğimin()sayesinde oldu
süper bir 4 lü olduk ama her konuda
inan içimden gelerek diyorum SENİ ÇOK SEVİYORUM
az mı muhabbet ettik güldük eğlendik hüzünlendik çok güzel vakit geçiriyoruz senle
kader konusunda sorma yaa onda bile aynı şeyleri yaşıyoruz
ama dediğimiz gibi yaa SALLA GİTSİN DERTLERİNİ
bizim bu birliğimiz varken bunun gibi sıkıntıları hep atlatırız
ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin
dostluğumuz bir ömür boyu devam eder inşallah
ayyy bir araya geldiğimiz zaman süper olur inşallah en yakında zamanda o da olur
tatlım benim çok teşekkür ederim yorumun çok güzel
eğer bunları hak ediyorsam ne mutlu bana
harika bir insansın ayrıca da çok matrak tıpkı benim gibi
zaten bu yüzden acayip eğleniyorum seninle konuşurken
daha yakından tanıdıkça ne kadar iyi bir insan olduğunu daha iyi anladım canımmmm benimmm
senin yüreğin de çok güzel canımsın yaa
tatlım ne kahır çekmesinden bahsediyorsun aaaa biz her şeyde hep beraberiz
zaten aranızda en bunalımlı ben hepinizin kafasını en çok ben şişirdim
amaaan neyse dedik artık çünkü her şey olacağına varıyor ve senin de dediğin gibi; BÖYLE MUTLUYUZ BİZ
ne de olsa gidenler gidiyor geriye gerçek sevenler kalıyor
önemli olan da gerçek sevenlerin varlığı değil miBOŞ sevgilerin yeri yok bizim hayatımızda
bitanem her şey için sağ ol
şu an çok yorgunum yoldan geldim de ben sana yine yazarım canımmmm
seni çok çok çok çoooook seviyorum
her şey güzel gönlünce güzel olsun

somebody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla