Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-15-2008, 10:53   #110 (permalink)
Üye Bilgileri
MARWiN
'-∂ση'т ѕρєαк-'

MARWiN kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Rep Gücü: 7000
Rep Puanı : 370798
Rep Seviyesi: MARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN Repstar

Alıntı:
Aga Nbr

Bak Biri Sana Selam Soyledi kıh kıh kıh

Onu Seviyorum Diyor 3 Tane Atıp Oyundan Birden Düşmek Pardon Hemen Kaçmak Nasıl Bir Duygu

Neyse Fazla Durmuyum Burda Sana Quaresma Diyince Niye Kızıyosun Bana Ama Tip Var

Baksana Şu Resme

Sen Fazla Sinirlenmeden Ben Bi Yol Alayım Hadi Bugün Fifada Görüşmek Üzere Byy
Mümkünse görüşmeyelim ibo Akşam taktik ve stratejik oyunumla seni yenicem

Alıntı:
MeL!S tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
iyi niyetli,komik bi o kadar da sempatik bi arkadaşımız
Teşekkür ederim canım seninde benden farkın yok

Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
MARWiN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla