Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-15-2008, 08:52   #51 (permalink)
Üye Bilgileri
MARWiN
'-∂ση'т ѕρєαк-'

MARWiN kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Rep Gücü: 7000
Rep Puanı : 370798
Rep Seviyesi: MARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN Repstar

Alıntı:
eLeS tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Önder bizzat kendim çağırdım seni telefonla.. Teesüf ederim yani..
nie kızıosun pomakım ya

Alıntı:
geshu. tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
gitme önder biz ankarada kendi buluşmamızı kendimiz yaparız
Hee balım biz kendi buluşmamızı yaparız çatlasınlar

Alıntı:
wiLtoRd tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
evet o. ben yaptım yağıcağımı aradan çekilym danışmaya yönlendirym sizi
tamam danışmaya danışıldı

Alıntı:
The Truth tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
güzel bir gün olmuş ama renkler kötü elesin orada olması şaşırttı beni sadece (:
Sizde taktınız şu renklere ne varmış alla alla

Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
MARWiN Çevrimdışı