Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-14-2008, 08:32   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
fancylİve
Bağımlı Üye

fancylİve kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Rep Gücü: 439
Rep Puanı : 43749
Rep Seviyesi: fancylİve Repin Efendisifancylİve Repin Efendisifancylİve Repin Efendisifancylİve Repin Efendisifancylİve Repin Efendisifancylİve Repin Efendisifancylİve Repin Efendisifancylİve Repin Efendisifancylİve Repin Efendisifancylİve Repin Efendisifancylİve Repin Efendisi
Talking fanyclİve ' n itiraflarııı...xD

1.daima yastığımın içinde selpak paketi bulunur.[ağlayınca fln lazım oluo]

2.bir ay kdr önce okul müdürümüz hizmetlileri bulamayınca koridorda da tek ben olunca bndn iki çay getirmemi istemi$ti.bnde tabiki hocam diyip okulun bahçesine voleybol oynamaya gitmi$tim[adam delirmi$tir kesin]

3.colın kazım ' a a$ığımm.

4.ingilizce sınavlarına hiç çalı$madan girerim ama her defasında 95 in üzerinde not alırım.[dier derslerde de öle olsa ke$ke]

5.ing sınavlarındn hep yüksek not aldığım halde sözlü notum 0 'dır.[hocaya fitil oluyorum yaa.laf sokmaya çalı$ıorm.o da bna sözlü notunu sokuo tabi.P]

6.kopya en ii arkım.okuldn kaçmak en ii hobimdr.

7.chelsea-fenerbahçe maçı sonrası 4 ki$iyle fecii kafga ettim ve 1 ki$iyle küstüm=(

8.üye olduğum bir sitede bi kızla ciddi gıcıkla$mı$tık.laf fln sokuyorduk birbirimize ve bn hergün kıza -rep veriyordum.sonunda kızın repi +50küsürden -33 e dü$tü.kıza halşa -rep veriyorum[tabii siteye artq fazla giremiorm.bnm sayemde o da giremior.repinden utanıordur belkide.msj sayısı da 25000 i geçiyordu.yazık oldu kızın üyeliğine]

9.okulda hemen hemen hergün hocalara kanser yaparım

10.folklor de oynayan arklarımla 2 ay dalga geçtim.[19 mayıs gelisn daha görck onnar]

11.dün kuzenimle parka gitmi$tik.kaydırağım ba$ında bi çocuk ağlıyordu[6 ya$ında fln]çocuk sussun die kuzenimle beraber çocuğu kaydırağın içine attık[kötü bi niyetimiz yoktu.çocuk kaysın die yabdık]en kötüsü de çocuk kaydırağın içinden çıkdığında daha da fenaa ağlıyordu

$imdilik itiraflarım bu kdR

bEn kiMsei kAybetMediM HERKES bEni kAybEddi !!

yoRqunEllA ''

nan
nan
nan
nan
nan
nan
nan
nan
(=

( Ö ) lürsem ( S ) ebebi ( S ) ensin xD
fancylİve Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 8 Users Say Thank You to fancylİve For This Useful Post:
..DesTinA.. (07-12-2008), ..Sandora.. (06-20-2008), Alp Er Tunga (06-20-2008), aMeRie (07-12-2008), Gül'Güzeli (06-20-2008), nesquik (06-20-2008), seppuku (06-21-2008), uRbi (06-20-2008)