Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-13-2008, 23:39   #14 (permalink)
Üye Bilgileri
FiRaRy
Forumcu

FiRaRy kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2007
Rep Gücü: 106
Rep Puanı : 10411
Rep Seviyesi: FiRaRy Usta YorumcuFiRaRy Usta YorumcuFiRaRy Usta YorumcuFiRaRy Usta YorumcuFiRaRy Usta YorumcuFiRaRy Usta YorumcuFiRaRy Usta YorumcuFiRaRy Usta YorumcuFiRaRy Usta YorumcuFiRaRy Usta YorumcuFiRaRy Usta Yorumcu

Alıntı:
emşoların bitanesii doğumgünün kutlu olsn nice mutlu huzurlu yıllara(: herşeyin en iisini hakeden emşom erşey istedğin gibi olsn
Sağol Melek emşomm çok teşekkür ederim

Alıntı:
TrAkOnYa tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Komşummmm nice yıllara (yaşlandın)

Yorumla vasıtasıyla tanıdıgım dogru duzgun ınsanlardanMaksat muhabbette İstanbulun neresınden muhabbetı açıldıkı baktım o da Paşalı Ben Gaziosmanpaşa o Bayrampaşa bi tanışalım dedik komşumla bayagı konustuk tanıstık kafadengi,duygusal,oldugu gibi davranan,bazı konularda benden (anladın sen onu ),gayet espirili,aşık oldumu komsularını unutan ,duygularını pek içinde tutmayan bunu dizelere yansıtan şair ruhlu biridir benım komşum Tertemiz bir yüreği var herşeyden evvel Ayrıca asker yolcusu uğurlamaya gelirim belki

Bu sıra da mutlu Allah mutluluğunu daim etsinn

Şimdilik bu kadar komşum aklıma geldikçe yazarım Herşey gönlünce olsunnnnn (unutma bızı )
Çok teşekkür ederim komşum güzel dileklerin için ayrıca düşüncelerin içinde =) asker uğurlamasına beklerim valla gel iki göbecik atarız

Alıntı:
Doğum Gününü kutlayayım dedim(nice yıllara daha mutlu daha sağlıklı daha başarılı)

bu arada ben ilk kez birinin doğum gününü kutluyorum(forumdan)

niye yaptım bilmiyorum ama öyle denk geldi

bu kadar kendine iyi baktır

selametle
teşekkür ederim ilk bana denk geldiği için ayrıca çok sevindim
sağolasın seninde herşey gönlünce olsun

Askerde Olan Üye

GözLerimden Öpme Derdin AyrıLmayaLım Diye

NazLımBitanecik Yiğenim Dayısının GüLü çok özLedi dayın seni

BeşiktAŞk
FiRaRy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla