Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-13-2008, 11:18 PM   #32 (permalink)
Üye Bilgileri
DHeMLy-CHaY
üç nokta

Giriş: Jun 2006
Blog Başlıkları: 2
Rep Gücü: 1394
Rep Puanı : 137107
Rep Seviyesi: DHeMLy-CHaY RepstarDHeMLy-CHaY RepstarDHeMLy-CHaY RepstarDHeMLy-CHaY RepstarDHeMLy-CHaY RepstarDHeMLy-CHaY RepstarDHeMLy-CHaY RepstarDHeMLy-CHaY RepstarDHeMLy-CHaY RepstarDHeMLy-CHaY RepstarDHeMLy-CHaY Repstar
DHeMLy-CHaY kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

bayrak yakılmış bizim haberimiz yok ?
pkk bayrağı asılmış biz görmüyoruz ?
kız yüzünden kavga çıkmış haberimiz yok ?
iibf önünde kürt kökenli Türk vatandaşımız kendini ülkücü diye adlandıran grup tarafından darp ediliyor,gözümüzle görüyoruz olaylar saptırılıyor.

yahu ben akdeniz üniversitesinde okumuyorum sanırım..

gazetelerde okuduklarınıza fazla inanmayın,he gelip banada inanın demiyorum.

olayın pkk yanlılığıyla vs alakası yoktur,olay direk olarak kürt kökenli arkadaşlarımıza yapılan saldırının devamıdır.

tam güvenlik sağlanmışmıdır ? hayır. yine olacaktır,dönem sonuna kadar yine birşeyler olacaktır.

kuru sıkı tabanca denmiş,evet bu lavuğun elindeki kuru sıkıymış ancak diğerinin elindeki gerçek,yani şuan komada olan arkadaşımızın göğsünden vurulduğu silah.

beyin ölümü gerçekleşen arkadaşımı vuran bıçak hala bulunamadı ya da bulundu ortalıkta yok.

bu insan kılığına bürünmüş kişininde gazetede boy boy resmi çıkmıştır,türkeşin vefatının anması sırasında edilen dua da el açmaktadır,mhp teşkilatında olduğu ve orada yatıp kalktığı bilinmektedir,yani direk olarak mhp ile alakalıdır.

madem bu adamın mhp ile alakası yoktur neden bahçeli antalya il teşkilatını işten alıp,bilmem kaç maddelik yazı göndermiştir.

işin özü şudur,olayın pkk propagandası vs alakası yoktur.
bu filmin delici kesici alet olmayan versiyonları 2003 sonunda merkezi dersliklerin orada, 2005 kasımında kredi yurtlar kurumunda çekilmiştir.

beyin ölümü gerçekleşen ve komada olan arkadaşlarında kürt kökenli Türk vatandaşları olduğu göz ardı edilmemelidir.

bu iş burada kapanmaz..

Ayrıntılar İçin Tıklayın

Artık insanoğlu kızların veya erkelerin peşlerinden koşmayı bırakın saçmalıklarla uğraşmayın....
Acı,Mutluluk,Sevgi,Aşk gibi kavramları kafanıza takmayın artık...
DHeMLy-CHaY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla