Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-14-2008, 00:18   #5 (permalink)
Üye Bilgileri
aNaLJeZiK
Bağımlı Üye

aNaLJeZiK kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Rep Gücü: 733
Rep Puanı : 73029
Rep Seviyesi: aNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK Repstar

Alıntı:
CoolbluE tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Halka çoban diyenler...Bu yazıyı okuyun hele...
Halka çoban diyen kim?? Nereden aldın sen bu yazıyı?? Bu kadar çelişki görmedim ben...Hatun benim oyum çobanla bir değil dedi...Çoban'a da Koyun İnek Porfesörü mü deseydi onun başka adı varda ben mi bilmiyorum..Hayvan güden kişiye bizde yani Ege bölgesinde de ÇOBAN deniliyor...Birileri çıkıp lan lı lunlu konuşuyor halkı insan yerine koymuyor aşağılıyor kovalıyor asabi asabi başından defediyor bunlar görülmüyor..Saf sarışın bir şey diyor benim oyun çobanla vergisini ödemeyen biriyle eşdeğer tutulamaz diyor gündem oluyor...Pes yanii...Gidin alın evinden belki Ergenekon ile ilişkisi de vardır..

Bu yazıyı aldığın kaynağı da belirtirsen iyi olur yanlışlıkla sitelerine falan girerim zaman kaybı olmasın benim için...Komediye fazla zaman ayırmıyorum da bu aralar..
napacaksın kaynağını?

Prensiplerim yoktur... ama seviyesiz değiLim... içe kapanık değiLim ama gerekmezse konu$mam...Kinci değiLim ama unutmam...$efkat gösteririm ama $ımartmam..Ciddiye aLırım ama kapıLmam... Sahip oLurum ama ait oLmam...
aNaLJeZiK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla