Küboşummmm biricik bacım 
4 bacımdan biri 
Bacım Dilek’e soruyorum birgün diyorum bu somebody kim nirden tanıyosun sen bunu bakim Demezmi o benım akrabam Sonra tanıştırdı bizi o gün maşallah üç tane car car konuşan kız msn nın anasını ağlattı (Dilekcim o kadar olmasada,Küboşumla ben yetiyoruz kızın kafasını şişirmeye )O şekilde tanıştık hemen kanım ısındı
Zamanla konuşarak,dertleşerek birbirimizi daha da tanıdık tabiki Kaderimiz aynıydı bazı konularda ama artık takmamaya karar verdik, en iyisi buydu bacım dimi 
Böyle mutluyuz biz 
İkimizde de bir çene var aman Allahım ne bacım susar ne ben Konuşuruz,güleriz,hüzünleniriz,eğleniriz belli olmuyor ki ruh halimiz Kız şaka maka iyi katlanıyorsun bana 
Bacım çok sevecendir her şeyden evvel insanlarla iletişimi çok iyidir hemen sevdirir kendini bazen kıskanmıyor da değilim 
Çok iyimser,dost canlısı,her yaştan insanla anlaşabilen (gözlemlerim kadarıyla),çok da duygusal ,ama yüreği tertemiz,birini incitmekten çok korkar,kısaca o güzel yürekli 
Daha yazsam çıkar da birşeyler şimdilik bu kadar olsun bacım sonra gene yazarım ben 
herşeyin en iyisini hak eden bacım;
herşey gönlünce olsunnnnn ve hep mutlu olll
Her Geçen Dün. Tıpkı Sen Gibiydi, Giden O Eski Dünler, Geçmişin Karanlığında Anılarımdı Onlar, Bense Bulamaz Oldum Onları, Hep Selam Gönderdim Geride Kalana, Kanıtım Yoktu Yarına, Yolcularımla Ağladım, Hiç Misafir Olmamıştı Kimse Bunu Ben Anladım. Sonbaharda Katil Oldu Rüzgarlar Öldu Tüm Yapraklar, Yagmur Aldı Gözyaşı, Ve Rüzgar Oldu Ruhlar Estiler Yavasça. Sen Misali Aglamıstı Her Dünüm Usulca. Hoş sesinle bana bağır, hafiflesin yüküm ağır
|