Komşummmm nice yıllara (yaşlandın )
Yorumla vasıtasıyla tanıdıgım dogru duzgun ınsanlardan...Maksat muhabbette İstanbulun neresınden muhabbetı açıldıkı baktım o da Paşalı Ben Gaziosmanpaşa o Bayrampaşa bi tanışalım dedik komşumla bayagı konustuk tanıstık kafadengi,duygusal,oldugu gibi davranan,bazı konularda benden (anladın sen onu ),gayet espirili,aşık oldumu komsularını unutan ,duygularını pek içinde tutmayan bunu dizelere yansıtan şair ruhlu biridir benım komşum Tertemiz bir yüreği var herşeyden evvel Ayrıca asker yolcusu uğurlamaya gelirim belki 
Bu sıra da mutlu Allah mutluluğunu daim etsinn 
Şimdilik bu kadar komşum aklıma geldikçe yazarım Herşey gönlünce olsunnnnn (unutma bızı )
Her Geçen Dün. Tıpkı Sen Gibiydi, Giden O Eski Dünler, Geçmişin Karanlığında Anılarımdı Onlar, Bense Bulamaz Oldum Onları, Hep Selam Gönderdim Geride Kalana, Kanıtım Yoktu Yarına, Yolcularımla Ağladım, Hiç Misafir Olmamıştı Kimse Bunu Ben Anladım. Sonbaharda Katil Oldu Rüzgarlar Öldu Tüm Yapraklar, Yagmur Aldı Gözyaşı, Ve Rüzgar Oldu Ruhlar Estiler Yavasça. Sen Misali Aglamıstı Her Dünüm Usulca. Hoş sesinle bana bağır, hafiflesin yüküm ağır
|