Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-13-2008, 02:27 AM   #8 (permalink)
Üye Bilgileri
laylayloom
Yorumcu

laylayloom kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Rep Gücü: 937
Rep Puanı : 93399
Rep Seviyesi: laylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstarlaylayloom Repstar
laylayloom kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
MeL!S tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Aslında bu 3 çocuk mevzusunun MİZAH bölümünde yayınlanması gerekiyordu sahsi görüsümce..

Artan nüfus yoğunluğuyla birlikle devletinde artan sorunları devam ediyorken biri gelmiş kadınlara 3 çocuk yapın diyor.Olayın ciddiyetini anlamayanlarla çocukların büyüyünce tinerci mi yoksa dünyayı kurtaran adam mı o mu şu mu yada bu mu olacakları tartışmasına kendi adıma noktayı koyuyorum...Zira sahiden gülüyorum Neden mi;

Özellikle ülkemizin doğusunda halen 30-40 çocuk üreten bunu başarabilen aileler mevcut.Hani ilkokulda bize öğretilen çekirdek aile kavramı var ya, eğer “çekirdek aile” kabak çekirdeğiyle falan eşleştirilirse, bu aileler olsa olsa koca bir kabak olur… (hatırlatma: hıyar, kabakgillerdendir.) Onlar bizim yerimize fazla fazla çocuk yapıp durumu dengeliyor zaten. Hadi bu bi yana, sen 40 çocuklu hıyarın karısına (hangi karısı ama?) nasıl en az 3 çocuk diyebilirsin ki?

Sayın Başbakanımız vere dursun gizli mesajını '' çekirdek üretin ey kadınlar '' diye sonra da çitleriz hep beraber genç çekirdeklerimizi
melom meleim seni sahiden seviyorum

çekirdek aile kavramı ile ilgili şık ve bilimsel tespit karsısında kendimi çok ezik hissettim. Ama ne Yazık ki bakamayacağı kadar çocuk sahibi olan aileler de çocuklarına çekirdek bile alamayacaklar bir çekirdek kadar gelişemeyecek hatta basıları ama bazıları her öğün makarnaya talim edeceği için sadece bedenleri gelişecek ve bi çekirdek kadar kalacak akılları ama olsun doursun anneler zaten bası bakış açılarına göre kadınlar sadece/anca ANNELER

Séni Séviyorum
Göкhánıм

laylayloom Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla