04-12-2008, 08:10 PM
|
#7 (permalink)
|
|
|
Aslında bu 3 çocuk mevzusunun MİZAH bölümünde yayınlanması gerekiyordu sahsi görüsümce..
Artan nüfus yoğunluğuyla birlikle devletinde artan sorunları devam ediyorken biri gelmiş kadınlara 3 çocuk yapın diyor.Olayın ciddiyetini anlamayanlarla çocukların büyüyünce tinerci mi yoksa dünyayı kurtaran adam mı o mu şu mu yada bu mu olacakları tartışmasına kendi adıma noktayı koyuyorum...Zira sahiden gülüyorum Neden mi;
Özellikle ülkemizin doğusunda halen 30-40 çocuk üreten bunu başarabilen aileler mevcut.Hani ilkokulda bize öğretilen çekirdek aile kavramı var ya, eğer “çekirdek aile” kabak çekirdeğiyle falan eşleştirilirse, bu aileler olsa olsa koca bir kabak olur… (hatırlatma: hıyar, kabakgillerdendir.) Onlar bizim yerimize fazla fazla çocuk yapıp durumu dengeliyor zaten. Hadi bu bi yana, sen 40 çocuklu hıyarın karısına (hangi karısı ama?) nasıl en az 3 çocuk diyebilirsin ki?
Sayın Başbakanımız vere dursun gizli mesajını '' çekirdek üretin ey kadınlar '' diye sonra da çitleriz hep beraber genç çekirdeklerimizi 
KaLbimin, ♥ Sonsuz ßir ALévin Tam 0rtasında ♥ KaLarak
๑ Tüm Dünya Duysun Diyé Haykırdıqı ๑
O “Séni Séviyorum”un Ték Muhatabısın Sén ♥ TaRGeT'im ♥
|
|
|