Alıntı:
MeL!S tarafından gönderildi
Elbette ki mühim fakat yukarıda da yazdıgım gibi mutsuz insanlar olmamız kadar mühim degil.Hem hadi tinerci olmadılar diyelim bigün dağa cıkmayacaklarından emin miyiz?Bu bir kişi bile olsa önemli diye düşünüyorum.
Arabamızın camını silen tinerci çocugun Allah korkusu'ndan,ahlaktan ya da insaftan yoksun oldugu icin bu işi yaptığının söylenmesi sahsi gorusumce bu konuya birazcık ütopik bir yaklasım olmus sanki..Dısarıda çöpleri karıstıran,işsizler kervanına katılan,çocuk esirgeme kurumu yurtlarına sıgmayan,terkedilmis amacsız cocuklar dünyaya getirmek asıl ki gercek insafsızlıktır bana göre.
Lakin bu çocukları geri kazanmak ailerinin oldugu kadar devletin de sorumluluğu altındadır.Sayın Basbakan ''devlet işsize çözüm bulmak zorunda degildir'' buna ilaveten oğluna iş isteyen bir babaya ''senin çocugunda işsiz kalsın'' diyerek konuya gene kendince bir acıklama getirmistir
|
ZorLama yorumLar bunLar..Yani oLmayana ergi metodu..OLması muhtemeLi mühim oLarak kabuL metodu..zayıf ihtimaLi kuvvetLi addetme mantığı..YanLış yoLLar bunLar bence..Efendim ya kokainman oıLursa? Peki ya dünyayı kurtaracak bir kahraman oLursa? Bunun cevabını verin önce...ÖyLe akLına geLeni saLLamak koLay değiL mi?