Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-11-2008, 21:09   #10 (permalink)
Üye Bilgileri
SveTLaNa
Forumcu

SveTLaNa kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Rep Gücü: 2327
Rep Puanı : 232464
Rep Seviyesi: SveTLaNa RepstarSveTLaNa RepstarSveTLaNa RepstarSveTLaNa RepstarSveTLaNa RepstarSveTLaNa RepstarSveTLaNa RepstarSveTLaNa RepstarSveTLaNa RepstarSveTLaNa RepstarSveTLaNa Repstar

Alıntı:
Jinny tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Dinlediğim Trance ,Quality driving ,Progressive ,Progressive melodic ,Quality uplifting trance DJ/Producer'lar saymakla bitmez.....

Murat Uncuoğlıu ,Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Solarstone, Above & Beyond, Agneli & Nelson, DJ Orkidea, Way out West, Ferry Corsten, Matt Darey, Scott Project, Cosmic Gate, Leon Bolier, The Thrillseekers, Filo & Peri, Ronski Speed, Young Parsians, Armin Van Buuren, Tiesto, Chiller,Luminary, Oceanlab, Solar Energy ,Space Manoeuvres, Activa, First State , Jay Lumen , Marc Van Linden ,Super8 & Tab, Cape Town, Cerf Mitiska, Alucard, Breakfast, Albert Vorne,Andy Moor, Adrian M, Adam Nicky, Danjo ,Danial Kandi , Filo And Peri, Dt8 Project ,M6, Gareth Emery, Mark Norman, Mike Foyle ,NZK..................

Böylece uzayıp gider...

Pvd ve Soulseekerz'ı dışarıda bırakarak soruyorum ; hangi genre'ları yapıyor diğer Alias'lar acaba?

Edit : Breakdast ---> Breakfast. + Ne tür şeyler yapıyorsun ve ne kullanarak yapıyorsun?
Genre'leri House,electronic house agırlıklı,birazcık da tribal denebilir..trance dinlerim ama cok fazla aram oldugu söylenemez acıkcası..
Reason ve virtual dj kullanıyorum son su 3 yıldır hatrı sayılır miktarda remix ve set yaptıgımı dusunuyorum...Sevdiğim sarkılara club mix yapıyorum eglenceli oluo..sen ilgilisin baya bi sanırım bu mevzularla

TaRGeT

Bu mesaj en son " 04-11-2008 " tarihinde saat 21:26 itibariyle SveTLaNa tarafından düzenlenmiştir...
SveTLaNa Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla