Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-11-2008, 20:53   #9 (permalink)
Üye Bilgileri
Jinny
Gezgin

Jinny kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Rep Gücü: 7
Rep Puanı : 510
Rep Seviyesi: Jinny Gelişmeye İhtiyacı varJinny Gelişmeye İhtiyacı varJinny Gelişmeye İhtiyacı varJinny Gelişmeye İhtiyacı varJinny Gelişmeye İhtiyacı varJinny Gelişmeye İhtiyacı var

Dinlediğim Trance ,Quality driving ,Progressive ,Progressive melodic ,Quality uplifting trance DJ/Producer'lar saymakla bitmez.....

Murat Uncuoğlıu ,Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, Solarstone, Above & Beyond, Agneli & Nelson, DJ Orkidea, Way out West, Ferry Corsten, Matt Darey, Scott Project, Cosmic Gate, Leon Bolier, The Thrillseekers, Filo & Peri, Ronski Speed, Young Parsians, Armin Van Buuren, Tiesto, Chiller,Luminary, Oceanlab, Solar Energy ,Space Manoeuvres, Activa, First State , Jay Lumen , Marc Van Linden ,Super8 & Tab, Cape Town, Cerf Mitiska, Alucard, Breakfast, Albert Vorne,Andy Moor, Adrian M, Adam Nicky, Danjo ,Danial Kandi , Filo And Peri, Dt8 Project ,M6, Gareth Emery, Mark Norman, Mike Foyle ,NZK..................

Böylece uzayıp gider...

Alıntı:
MeL!S tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Seamus Haji,Paul Emanuel,Offer Nissim,Peter Raufhoer,p.van dyk,Starkillers,Soulseekerz,global deejays,freemasons etc (: sen?
+ kendim de yapıyorum bisiler...
Pvd ve Soulseekerz'ı dışarıda bırakarak soruyorum ; hangi genre'ları yapıyor diğer Alias'lar acaba?

Edit : Breakdast ---> Breakfast. + Ne tür şeyler yapıyorsun ve ne kullanarak yapıyorsun?

"To understand is to be, but to be taken requires A STATE OF TRANCE."

Bu mesaj en son " 04-11-2008 " tarihinde saat 21:05 itibariyle Jinny tarafından düzenlenmiştir...
Jinny Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla