Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-11-2008, 01:09 PM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
$!NéM
Forumcu

$!NéM kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Konuları: 83
Toplam 49 Konusuna 152 Teşekkür Edilmiştir
Blog Başlıkları: 1
Rep Gücü: 451
Rep Puanı : 44718
Rep Seviyesi: $!NéM Repin Efendisi$!NéM Repin Efendisi$!NéM Repin Efendisi$!NéM Repin Efendisi$!NéM Repin Efendisi$!NéM Repin Efendisi$!NéM Repin Efendisi$!NéM Repin Efendisi$!NéM Repin Efendisi$!NéM Repin Efendisi$!NéM Repin Efendisi
Varsayılan Terbiyesiz Tavuk

hemen olaya geçelim
şimdi bi pazar günü 3 aile anlaştık pikniğe gidicez.. neyse hazırlandık fln çıktık yola gidiyoruz.. bn diim yarım saat siz deyin 1 saat sonra gideceğimiz yere ulaştık saat de geç olmuş hemen mangal hazırlıklarına başlandı erkekler mangalı yakıyolar kadınlarda malzemeleri hazırlıyorlar.. salatalar fln hazırlandı e mangal ya bu tavuklarda doğrandı .. sonra herkes yerine çekildi daha mangal yanacakda biz pişirip yicez neyse bisüre sonra yandı mangal bizde oturmuşuz konuşuyoruz sohbet koyu anlayacağınız bi baktım babam gelmiş hanımlar hazırlandı mı tavuklar dedi.. hazır dediler babam şöyle bi baktı'' hani bunun terbiyesi ''dedi yani baharatları felan niye yok dedi sonra bi baktım birbirlerine tip tip bakıyolar nasıl unuttuk fln diye ortamda kısa bi sessizlik ,baktm kimse bişe demiyo ... ''baba dedim bizim tavuklar çok terbiyesiz oldu ya ''yaptım yine bi sessizlik ardndan uzun bi gülme faslı oluştu onlar gülüyo bn gülüyorum bide ne göreyim yandaki ailede bize gülüyoo yani terbiyesiz tavuklarla çok güzel bi gün geçmişti ...yani bide rezil olduğumuzla kalmıştık...

....ƒяєιнєιт....

çıkarLa takas ettiqin kalbini
boL yumuşatıcı katarak,
teknoloji harikası makinalarda yıKa
sonra as ipe kurusun
ben AFFETMEM!!!
RÜZGAR AFFEDER BELKİ..
$!NéM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to $!NéM For This Useful Post:
ƒєαяℓєѕ (04-12-2008), aylinimaylin (04-12-2008), ceMC (04-12-2008), eLeS (05-06-2008)