Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-10-2008, 03:47 PM   #19 (permalink)
Üye Bilgileri
gökçen_kız
Çırak

gökçen_kız kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Konuları: 719
Toplam 524 Konusuna 1,712 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 1328
Rep Puanı : 131805
Rep Seviyesi: gökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstar

Alıntı:
laylayloom tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
"Tüket daha fasla tüket" politikasının bi ürünüdür bu cümleler. Aklın bittiği yerde korkular, korkunun olduğu yerde saldırılar başlar. Saldırı sözlü olmus fiili olmus önemli değil. Öyle bir duruma getirir ki insanı kelimelere bulaşır çamur ve forumlarda bu şekilde yer alır.

Şu dedi bu dedileri geçiniz sözlerle değil icraatlerle ilgiliyiz

Bu anlatılan en iyi soğuk savaş uygulamalarından birinin tasfiridir de aynı zamanda. Olmayan bir şeyi var gibi göstererek taraftar sayılarını artırır taraflar. Şimdi bu dediğimi de anlamayacak ve bana taş atacaksınıs algılanabilir şekli ise DEDİKODUDUR... ki bu da İslamiyetin kabul etmediği birşey. REsmen dedikodu yapmıssınıs inanamıyorum demek ablanın arkadaşına öyle dediler

Siz de hayali bir şeyi var gibi düşünüp parkinson taklidi yapmaya devam edin lütfen. Düşünen ve delillerle hayatı yorumlayan insanlar zaten sizi tedavi etmek için okuyacaklar ve yetişeceklerdir. Hem onlar doktor olduklarında kendilerine yardım için gelen bir hastayı geri çevirmeyecek Allahın verdiği cana kıymayacakladır da.
Ayyy.. Ay... Bir kere de bir kere söyleyince anlayın ya... Hayali birşey değil bu.. Resmen ablamın yaşadığı birşey. Hatta "babam başını açmasın ben burs veririm" demişti bu olay üzerine ki, kız zaten başını açmıştı. Ki ben de tanıyorum o kızı.. Bunları ilk baştan söylemedim ama mecbur bıraktınız..

Her neyse; diyelim ki bunlar dedikodu.. Peki sen video yu izledin mi? Video da ne diyordu?

KIZLARIN İMAM HATİPLERİ BIRAKMALARI İÇİN BURS VERİYORDUK OLMAYINCA BURSU KESTİK

dediler.

BİRİNCİ AĞIZDAN DUYDUNUZ, YİNE İNANMADINIZ..

Eeee, ben daha ne diyeyim...

Kuran ı çok biliyorsun ya; bir ayette de şöyle der; Onlara ne kadar söylersen söyle, onları kalpleri kararmıştır. Anlamazlar artık..
gökçen_kız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla