Alıntı:
gökçen_kız tarafından gönderildi
Evet Evet!!!!! Kur'an da zaten ne EZAN Var, ne CAMİ ne DİN!!! Siz kimsiniz ya!! Kur'an ı açıp bir kere okudunuz mu ki, bize din dersi veriyorsunuz!!!! Ahhhh!!! Ahhhh!!!!!!!! Allah ıslah eylesin BUNLARI!! Hani BUNLAR diyorlar ya.... Öcüyüz ya!!!...
Misyonerlik faaliyetine döndürecekler işi, yok efendim burs veriyorlarmış!!! gerizekalar!!!! Buna benzer bir olayı zaten burda da duydum. Ablamın arkadaşına bir tane HAYIRSEVER(!); başını açarsan sana burs veririm demiş!!!! Olacak iş mi ya???!!!!
Sinirimde ellerim titriyor! Bu ne kindir, bu ne düşmanlık?!? Anlayamıyorum.....
|
"Tüket daha fasla tüket" politikasının bi ürünüdür bu cümleler. Aklın bittiği yerde korkular, korkunun olduğu yerde saldırılar başlar. Saldırı sözlü olmus fiili olmus önemli değil. Öyle bir duruma getirir ki insanı kelimelere bulaşır çamur ve forumlarda bu şekilde yer alır.
Şu dedi bu dedileri geçiniz sözlerle değil icraatlerle ilgiliyiz
Bu anlatılan en iyi soğuk savaş uygulamalarından birinin tasfiridir de aynı zamanda. Olmayan bir şeyi var gibi göstererek taraftar sayılarını artırır taraflar. Şimdi bu dediğimi de anlamayacak ve bana taş atacaksınıs

algılanabilir şekli ise DEDİKODUDUR... ki bu da İslamiyetin kabul etmediği birşey. REsmen dedikodu yapmıssınıs inanamıyorum demek ablanın arkadaşına öyle dediler
Siz de hayali bir şeyi var gibi düşünüp parkinson taklidi yapmaya devam edin lütfen. Düşünen ve delillerle hayatı yorumlayan insanlar zaten sizi tedavi etmek için okuyacaklar ve yetişeceklerdir. Hem onlar doktor olduklarında kendilerine yardım için gelen bir hastayı geri çevirmeyecek Allahın verdiği cana kıymayacakladır da.