Alıntı:
seckince tarafından gönderildi
İLLaki pLanLıdır..Yani her kes kafasında ne yapacağını düşünüp de yoLa çıkar..Bu herkes için geçerLidir..Yani bütün kabahat bu genç ve cesur (!) adamda mıdır? Yani başörtüLü kızLarımızı eğitimden meneden;insanLarı inançLarından saptırma mucadeLesi veren -sözde- kahramanLarını unutmamak ve savunmak için oLmadık şeyLer yapan ; inanç ve vatan,miLLet ve kutsaLın miLLiyetçisi gençLike ateş püsküren inançsız;vatan miLLet düşmanı işbirLikçi ve böLücü kesim Üni'Lerde Apo'nun posterLerini asıyor..BöLücü marşLarı haykıra haykıra söyLüyor..Bu vatan da sahipsiz değiLdir..Bunu da biLmeLeri gerekir..Şimdi provakasyon oLan tutup Üni'Lerimizi soLun,böLücüLüğün,dinsizLiğin kurtarıuLmış böLgesi oLarak iLan etmek mi;yoksa inancının deLisi,vatanının aşıkı,miLLetinin deLisi bir cesur kişinin çıkıp mudahaLe etmesi midir? UnutmayaLım ki Fransız Gavuru da müsLüman bacımızın örtüsüne eLini uzatmıştı..Sütçü İmam deniLen deLikanLı siLahını çekmiş ve yere sermişti o gavuru.. Ona da provakatör demişLerdi FransızLar..AsıL provakatörLer o gün Fransız gavurLarıydı işgaLci;bu gün de o Fransız gavurunun örfünü,adetini,yoLunu ve ideoLojisini benimsemiş işbirLikçiLerdir...OnLarı da LanetLiyoruz bunLarı da...Bu vatan sahipsiz değiLdir..Bunu anLasın bu provakatör inançsız böLücü kesimLer!!!
|
Güzel bir noktaya değinmişsin...
Beni sorma, halkın kesiriyim ben Mükemmel(!) bir çağın kusuruyum ben Bir eski destanın esiriyim ben Bir kendine, bir de bana yan Kerkük Soysuzlara yurt mu oldun sen Kerkük?
|