Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-08-2008, 22:44   #48 (permalink)
Üye Bilgileri
' Alienato '
╬Bir Derdim Var Artık...╬

' Alienato ' kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2008
Blog Başlıkları: 5
Rep Gücü: 3817
Rep Puanı : 380430
Rep Seviyesi: ' Alienato ' Repstar' Alienato ' Repstar' Alienato ' Repstar' Alienato ' Repstar' Alienato ' Repstar' Alienato ' Repstar' Alienato ' Repstar' Alienato ' Repstar' Alienato ' Repstar' Alienato ' Repstar' Alienato ' Repstar
Kalp

ilk önce hemşom o benim biricik hemşom

sevdiğim bir insan kalbi güzel...yaşamayı seven ama hep hüzünlü biri çok duygusal kız milleti işte ağlamaya hazır bomba gibi hepsi

son zamanlarda özellikle çok duygusallaştı hemşom...
sıkma canını be hemşo her sonun bir başlangıcı her yokuşun bir inişi vardır...biliyorsun hemşon her zaman yanındayım unutma yanında olan bir hemşon var...biliyorum çok yara aldın ama unutma yaralar kaşıdıkça kanar, kaşıma bırak geçsin elbet eskisi gibi olur herşey...unutmaki mutluluk ufak bir gülücükte saklıdır...

inşallah her daim mutlu olursun hemşom

son olarak sana bir kaç şiir göndermek istiyorum benim çok hoşuma gider arada okurum bunları....tekrar görüşmek üzere...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...

Gidenler çoktu ömrümde. Kalan olmayı seçmedi hiç kimse.

Gittiğin gibi kalacaktım

Gittiğine inanmayacaktım; sözcükleri dökerken gidenlerin ardından, yanımda büyüyen boşluklar inandırmayacak mıydı sanki yokluklarına?

Bir ölü uğurlamış gibi cenaze kalkıyor cüssemden. Hadi topla geride kalan her ne varsa diyor bir ses. Apar topar görünürdeki anıları paketliyor birileri. Duvardaki resimler çıkartılıyor ilkin, sonra şiirler yırtılıyor sonra yazılar yakılıyor defter defter; Benden kalkan bu cenazeyi bana hatırlatmamak adına bir bir gönderiliyor her şey ya bir çöp yığınında ya da bir dilenci kucağında bulmak üzere kendilerini;

En son bana dönüyor biri; hadi sen de topla diyor içini. Ağıtlarımı dilime döküp soruyorum;

Seni benden kim toplayabilir?

Ve kim söküp atabilir nefeslerime işlenmiş varlığını?
Bende kolay bulunan sen

Yazık

Sende hiç bulunamayan ben!

Ki biliyordum, kayıplığının bile bulunmuşluğu olamayacaktım, hep yitik kalacaktım.

Gülen yüzümün ardında paramparça oluşum sızmıyor el yüzüne. İçimde kalıyor parçalanmışlığım. Belki de bu yüzdendi cüssemden kalkan bu düğüm;

Sebebi sen bu ölümün;

Bilme! Konuşma!

Göm gitsin her ne varsa;

Bende kalan son ben! Varlığımdan bir burukluktur bu dilekçem;

Sebebi sen;

Bildiğim tüm kapıları yüzüme kapatıyorum. Çekiyorum kepenkleri. İyi bilirim ardım uçurum önüm intihar; Korkma! İyi bilirsin, tüm gemiler gitmek içindi ve tüm yollar gidişleri müjdeledi; Oysa
Düştü benim darağacım

Kendimi öldürüp seni yaşattığım;

Ki bir ateşle kavgaya düşenin hali kül olmaktan başka ne olabilir? Ve hangi kül parçalarından hiç usanmadan Simurglaşabilir?

Soru, artan sessizlikte artan sesiyle tekrarlanıyor;hadi sen de topla içini;Bedenimden kalkan bu ölümün ardından hiçbir şey kalmamalı geride; onlara göre; Ne varsa atılmalı veya yer bulmalı bir külün içinde. Belki ismim bile; Hadi beni benden toplayıp öldürsünler seni benden kim toplayabilir?

Sebebi sen bu ölümün;

Bildik bir son

Replikleri yıllar öncesinden yazılmış;

Oynadık bitti... Öldüm gitti;

Ansızın bir çığlık düştü musallama;

Seni benden toplamamak için kendimi topluyorum benden;

Sebebi ben bu ölümün;

Sebebi ben...

.................................................. .................................................

Sana içimde nasıl bir sayfa aç tığımı sen bile tahmin edemezsin, hiçbir zaman pişmanlık duymadım seni sevdiğim için, seni bir başkasına ait olduğunu söylediğinde bile seviyordum ben ve bunu gurur yapmadan tekrar tekrar söyleyecek gücüm var hala seviyorum, ama seni ve sevdanı istemiyorum cümlesini senden duymakta beni çok kırdı, sana yinede sitem etmedim, o cümlelerin içinde haklı bir sitem vardı sadece. Ben sana istesemde ah edememki, benim sevgimde aha yer yok, hele sana. Eğer kırdıysam özür dilerim, amacım bu değildi ama benide anlıyorsunsur umarım.

Seni sevdim ben o yüzden kötülüğünü isteyemem, bunu düşünmen bile beni üzer. Eğer bu bir vedaysa, gönlünce olsun herşey, iyi olan, güzel olan ne varsa hep seni bulsun.

Şimdi burda yoksun ama beni duyuyorsun biliyorum, kapat gözlerini benim için ve dinle ne olur; Bak yoksun!! Bunun anlamını biliyor musun? Yokluğun, yüreğimdeki bu yıldızsız, bu dipsiz, karanlık gece.. Yokluğun odamın duvarlarına astığım suretlerine bakarken gözlerinde unuttuğum dalgın gözlerim.. Ben diye ne varsa gördüğün işte o senin yokluğun..
Şimdi tek bir cümle dilimde; Gitmek sevene düşmeseydi keşke...

Taşırım ben hasretin yükünü, acıların içimda sır gibi... Yeterki sen üzülme, kendine dert etme, varsın uzasın yollar, sen aşkımdan vazgeçme.. Yeter ki sen üzülme, kendine dert etme, seni bir ömür beklerim, sen aşkımdan vazgeçme.. Karışır hüzünlenirim sen aldırma, susar dinlerim yanarım ben aşkınla.. Karışır hüzünlenirim sen aldırma, içimde taşırım sesini hala...

Sen benim için hep özeldin ve hep öyle kalacaksın ama bu sefer ölümden daha kötü olmayacak bu gidiş..

Aklıma gelmişken söyleyeyim; ben seni hiçbir şey için suçlamadım, kötü görmedim, hiçbir hatayı, hiçbir yanlışı sende görmedim, öyle bile olsan ben seni sevdim. nasıl biri olduğun için değil, beni sevdiğin yada sevme ihtimalin olduğu için değil, bir gün benim olman içinde değil, sadece sen olduğun için..

.................................................. .................................................

Son kez dokunuyor sözcüklerim kalbine..
.
.
Bilirim..
Dokundukça acıtır..
Acıttıkça kanatır..
Damarlarında kan yerine kelimelerin zehiri dolanır..
Vücuduna yayıldıkça pişmanlıkların..
Bir daha yaşamak için can attığın anıların altında ezilirsin...
Ölmek istersin...Ölemezsin...
..
Aniden pişmanlıkları bir çırpıda elinin tersiyle itmeye çalışırsın..
Keşke lerinin gölgesi iyiki lerini boğar..
Kararır düşlerin söner hayallerin yapayalnız kalırsın..
Dönmek istersin geri..Dönemezsin...
..
Hani gidişindeki sessiz çığlık var ya..
Hani hoşçakal derken gitme dememi bekleyen o gözlerin..
Hani uzanıp elini tutmamı beklediğin o çıldırtan dokunuşum..
Hani sen giderken benden heybene doldurduğun o yaşanmışlıklar var ya..
İşte bu kısır döngü..
Acıtır..
İnceden inceye sızlatır..
Akar gider gözyaşın gözlerinden hesap sormadan..
Aktığı yerde derin iz bırakır..
Benden sana kalan hatıralardır o izler..
..
Zamanın kollarında esirdir duyguların..
Geçsin istersin zaman bensiz..
Geçer..
Geçtikçe tenindeki derin izler artar..
İşte o An..
Dursun istersin zaman..Durduramazsın...
..
Acabalar kemirirken beynini..
Keşkeler uyutmazken seni geceleri..
Zaman söz kesmiştir artık seninle..
Ya sözcüklerimle yaşarsın damarlarında dolaşan..
Ya da celladın olur bensiz geçireceğin zaman..
Yaşamak istersin bensiz...Yaşayamazsın.

.................................................. ...................

Ben aslında ; tek başıma

kaçıp gitsem buralardan..

Sorumluluğun, acının, hüznün,

yalanın, riyanın

olmadığı bir şehre..

Yok mu öyle bir yer,

geçer mi bu günler..

Biter mi bir gün..

Hayatın tek gözünden bile olsa

durulur mu yaşlar..

Ben aslında ; tek başıma

kaçıp gitsem buralardan,

kimseyi tanımadan..

Bu da kim böyle desinler,

gezgin desinler,

bezmiş desinler..

varsın içmiş desinler..

Ben aslında ; tek başıma

kaçıp gitsem buralardan,

kalabalığın, boş gürültünün olmadığı bir yere..

Her yeni günün hatırına inadına gülünecek bir yere..

Doğu, batı, kuzey yahut güneye..

Olur mu bilmem,

yaşlar gözümde durulur mu..

Kendi kabına sığmayan bu dünya

artık bana da dar ;

Bir numara büyüğü yok mu !!!

Not : Bağır Ama Duyulmasın Ağla Ama Görülmesin Sev Ama Bilinmesin Git Ama Ardında Kimse Olmasın...

Diri diri gömülen hayallerimin ardından...
Bir bir sökülen umutlarım
Tükendi
...
..
.

Bir Derdim Var Artık
Tutamam İçimde...
' Alienato ' Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla