Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-05-2008, 09:37   #3 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Banned

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 14
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 65555
Rep Seviyesi: seckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstar

Alıntı:
blackmailer tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
seckince programı tamamen izledin mi bilmiyorum ama programdaki yalçın küçük denilen adamın dedikleri senide korkutmuyormu? adamın şuna benzer sözler kullandı: asker darbe yapmazsa da yapmasın,ben warım ben tek başıma yaparım,benim cesedimi çiğnemeleri lazım...inan ürperdim..
Evet ..O kişiden zaten pek hazzetmiyorum..Sanki cehennemden çıkıp geLmiş..FeLaket habercisi gibi..Ne bir umut vaadediyor...Ne bir güzeLLik şırınga ediyor..Ona bakınca insanın içi ferahLamıyor..RahatLatmıyor insanı..Antipatik ve negatif frekans yayan bi havası var..Bize yani bu miLLete daha kucakLayıcı,daha hoşgörüLü kişiLer Lazım..Ürpertici bi haLi var o kişinin..TemsiLde hata oLmaz ya:VampirLer vardır korku fiLimLerinde..KanLa besLenirLer..İnsanLarın rahatı,gürbüzLüğü onLarın iştahını kabartır..Güneşten ve aydınLıktan da çok korkarLar..Ben bu kişiyi izLeyince -inanın- akLıma o vampirLer geLiyor..

seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla