Tahta (Hocam iide yokki)
Birgün lisede coğrafya dersindeyiz 2 saatlik bir ders, coğrafyadan öncede beden dersi var,o derseten sonrada öğlen paydosu (eşofmanları çıkarmadık 2 ders sonra öğle paydosu nasıl olsa niye çıkartalımki hocaya çaktırmayız dedik geçtik)
Bizim okulda tek bi sınıf yok dershaneler var resim dershanesi cart dershanesi curt dershanesi felan ,bizim coğrafya dersini işleyeceğimiz derste bulunmamız gereken dershanenin tahtası bi önceki hafta kırıldı bizim sınıfta boğuşurken kırmıştık
Bi Coğrafya hocamız var lakaplı bide Dozi (dozerden geliyor adam vururken resmen eziyor surat içine gömülüyo sanki)
Adam çok disiplinli her derste nöbetçi vardır yoklama sırasına göre her hafta değişir nöbetci görevi ise Ders:Coğrafya , Konu:.... , Süre:40+40 dk felan [
O gün o dersi işleyecez kaçar yolu yok, tahtanın olmaması bişey değiştirmiyor yani.
Neyse hoca geldi biz kalktık ayağıya hoca geçti masasına felan yoklamayı yaptı sınıfta çıt yok ben hemen atladım
Arkadaşlar nöbetci kimse tahtayı hazırlasın dedim (tahta yok
Dozi-Kim o Densiz ?
Ben-Benim hocam... (zoraki olarak benim dedim zaman geçerse birisi mutlaka söyleyecek daha beter dövcek en iyisimi hemen söyle serkan dedim içimden)
Dozi-Gel olum buraya
Ben-Buyurun hocam
Dozi-Hazırla olm tahtayı
Ben-(olmayan tahtaya uzun bi süre baktıkdan sonra )Hocam tahta yokki.!
Dozi-Hazırla olum hazırla,al sana bide kalem veriyim.
Ben- saolun hocam ama tahta yokki.
Dozi-Olum yokda niye ööle abuk subuk konuşuyorsun.
Ben-Özür dilerim hocam
Dozi-Olum sana bir korum birde tahta kor.geç otur lan yerine (
Ben-iide hocam tahta yokki.
Sınıf kahkahaya boğuldu tabii bu sırada adam masadan kalktı bir vurdu aman allahım feleğim şaştı o günden sonra inanın her tahta denilişinde aklıma o gün geliyor , gülmekden yıkılıyorum
Aptallarla tartışmayın.İlk önce sizi kendi seviyesine çeker, sonra tecrübesiyle yener ! Allah gücü erkeğe güzelliği kadına vermiş
herşeyi yenen güç güzelliğe yenilmiş
Bu mesaj en son " 04-04-2008 " tarihinde saat 09:02 AM itibariyle "KaramboL" tarafından düzenlenmiştir....
|