Yalnız Mesajı Göster
Eski 04-02-2008, 23:14   #20 (permalink)
Üye Bilgileri
bozero
Banned

Giriş: Mar 2008
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 3575
Rep Seviyesi: bozero Karizma Yıkılıyobozero Karizma Yıkılıyobozero Karizma Yıkılıyobozero Karizma Yıkılıyobozero Karizma Yıkılıyobozero Karizma Yıkılıyobozero Karizma Yıkılıyobozero Karizma Yıkılıyobozero Karizma Yıkılıyobozero Karizma Yıkılıyobozero Karizma Yıkılıyo
bozero kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
seckince tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ne aLakası varSeyyid Ahmed Arvasi HazretLerinden bahsetmedim benBen bi zihniyetten bahsediyorumİsLam'a her hangi bir kuram ekLenemez diyorum benArvasi HazretLeri de ekLemLememiştirAma onu da kuLLanmaya kaLkışan miLLiyetçi siyasiLer İsLam davasını tutup batıL türkçüLük akımına aLet etmeye kaLkışmışLardırMuhammed Raşid HazretLerinin bi tane TürkçüLüğü öven bi söyLemini buLamassınızVeya Tanrı Dagı kadar türküm dediğini göremessinizAma onLarı da kendi çıkarına aLet etmeye kaLkışanLar oLmuşLArdır ve haLa da bunu sürdürmektedirLErGerçi Sayın BahçeLi'nin İsLAmi bi dertLe dertLendiği de yoktur ya neyseSadece takipçisi gençLikte az da oLsa bi İsLami kaygu vardırAma o yoL onLarı yanLış yöne götürürSeLamLar
Seyyid Ahmet Arvasi nin Türk İslam adlı kitabını okuyun değerli abim

Muhammed Raşid Hazretleri ne bağlı birçok ülkücü vardır misal Muhsin Yazıcıoğlu

ve bunu sadece duydum Ülkücüler evlatlarım sahabeler gibi mücadele ettiler diye bir söz söylemiş sanırım

Nazım Kıbrıs-i Hazretleri Başbuğla sık sık görüşmüştür

Ülkücü Şehitlerin nasıl şehadete vardıklarını hayatlarından anlayabilirsiniz Türkeş in Nihal Atsız la yollarının ayrılma sebebide Başbuğun İslami yönüdür millet sevgisi dinimizde yasaklanmamıştır vatan savunması imandandır ama ırkçılık elbette yasaklanmıştır Başbuğda ırkçılığa karşı çıkmıştır bugun ırkçılarda Ülkücüleri sevmez arap emperyalizmi yapıyormuşuzda
bozero Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla