Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-31-2008, 12:05 PM   #5 (permalink)
Üye Bilgileri
CoolbluE
Bağımlı Üye

CoolbluE kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Rep Gücü: 364
Rep Puanı : 36249
Rep Seviyesi: CoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin Efendisi

Alıntı:
seckince tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bakan MoğuLtay dönemini hatırLayaLım..Bugün ANAP takLitçisi akp'ye veryansın edenLer o zaman ki moğuLtay uyguLamaLarına hiç ses çıkartmamışLardı..Ne demişti MoğuLtay:''KadroLara 5.000 işçi yerLeştirdik..Hep si de chp kadroLarından seçiLdi..Partimizin üyeLerini aLdık işe..Tabii ki böyLe yapacaktım..Başka parti üyeLerini mi aLacaktım yani?'' diyerek de kendini savunmuştu..Şimdi ben de aynı mantıkLa MoğuLtaycıLara sesLeniyorum:''Neden zorunuza gidiyor..?Siz yapınca iyi oLuyor da akp yapınca mı kötü oLuyor? İşte çifte standartçıLık bu..''

NOT:Tabii ki de ben akp doğru yapıyor demiyorum..Sadece çifte standarta dikkat çekiyorum..

Bırak boş muhabbeti ya..Bakan Moğultay mıdır nedir onunla ilgili bir konu açarsın bizde yorumumuzu yaparız o konuya..Şimdi benim açtığım konuyla ne alakası var saydığın bu geyik muhabbetinin ?? Konuyu saptırma..!! Şahsıma saygı zaten istemiyorum bari emeğime duy..

_Fazla birşey bilmene gerek yok haddini bil yeteR_
CoolbluE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla