Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-31-2008, 12:07   #21 (permalink)
Üye Bilgileri
virüs
Forumcu

virüs kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Rep Gücü: 2427
Rep Puanı : 242367
Rep Seviyesi: virüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstar
virüs kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
TrAkOnYa tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle

Kolay gelsiz Ümit sorularıma başlayayım

1. Nerde, ne zaman doğdun? ( 1nisan 1986 izmir ödemiş bu arada yarın doğum günümdür 1nisan şakası gibi adamım ben

2. Aslen nerelisin? doğma büyüme izmir

3. Kaç kardeşsiniz,ailende ilk kim gelir? 3 kardeş 1ablam 1kardeşim ben ortancıyım

4. Küçükken ne olmak isterdin? doktur

5. Şimdiki mesleğinden memnun musun? memnunum

6. Ümit sen niye bu kadar çalışmayı seviyorsun bakim işdemek ben demek

7. Dayınla aran nasıl? Seni çok sever mi? sever tabi dayım için netde devamlı araştırmalar yaparım

8. İlk aşkını hatırlıyor musun?Kaç yaşındaydın? ilkokuldayken çocukluk aşkım vardı

9. Karşı cinsle aran nasıldır?Sevdirebiliyor musun kendini hemen (en beceriksiz olduğum konu)

10. Unutamadığın biri var mı?(yok )

11. Şu an kalbin dolu mu ya da adayımız var mı? (reset attım kalbime) aday yok)

12. …….. yaşımda evlensem hiç fena olmaz?sence hangi yaş bu yaş
(en geç 30a kadar)
13. Ne tarz müzikler dinlersin? (genelde slow

14. Ehliyetin var mı? var daha yeni aldım

15. Kaç msn adresin var ? güzel bir soru hatırlamıyorum

16. Hiç dayak yedin mi yada attın mı ?(çok yemişizdirde atmışısızdırda çok kıpırdaktık devamlı sorgu odasına girerdik

17. Düğünlerde oynar mısın ? (bu önemli ) (bizi bozar)

18. En çok hangi şehri görmek istiyorsun?(istanbul)

19. Ayrı şehirlerde iki aşık kişi ciddi düşünüyor,sence kız mı onun memleketine gitmeli yoksa erkek mi kızın yanına gitmeli ? (duruma göre değişir ama evin reisi erkekse erkeğin memleketi olur çalışıp para kazanacak olan kişi oysa ve şuan kurulu düzeni varsa erkeğin memleketi olur

20. İzmir dışında …….. da yaşasam da olurdu dediğin bir ilimiz var mı?(hiç düşünmedim)

21. Yemek seçer misin ? (seçmem

22. Peki yemek yapmayı bilir misin (bilmem

23. En sevdiğin yemek ve tatlı? (yemek seçmem) tatlı tulumba

24. En sevdiğin içecek? (kola)

25. Sigara içiyor musun? (evet)

26. Sevgi mi saygı mı?(ikisi birbirini tamamlayan unsurlar)

27. Açık sözlü müsün ? (genellikle)

28. Hayatının ilk 5 ini sayabilir misin? (sıralamam yok öyle)

29. Fenerbahçe’nin en çok hangi maçını unutamadın?(sevilla maçının yeri başka büyük başarıydı)

30. Şimdiye kadar izlediğin filmler arasında en beğendiğin film nedir?(pek ilgim yoktur filmlerle ama amerikan pastası serisini izledim kopmuştuk)

31. Şu sıralar TV de herhangi bir diziyi takip ediyor musun?İsmi nedir ?(kurlar vadisi pusu)

32. Türk sinemasında en beğendiğin oyuncumuz? ( kemal sunal)

33. Kafan bozuk olduğunla biriyle dertleşir misin? (varsa kim ),yoksa içine mi atarsın? (dertleşirim ardayla arada dertleşiriz)

34. Çevrende en değer verdiğin kişi? (bir çok insan var)

35. Ardayla kaç senedir tanışıyorsun?Onu yeterince tanıdığına inanıyor musun? (6yıl oldu sanırım tanıyorum sayılır sayılır çünkü tanınması zor bi karekter her an değişkenlik gösterebilen bir tip)

36. Beni nasıl bilirsin? merhumu iyi bilirdik şaka sevdiğimbir insansın zeki çevik ben insanın zekisini severim

ve son sorum bu önemli

38. Ümit sen niye bana hiç bir şey anlatmıyorsun bakim bir konuda yoksa tehdit mi varBunu burada açıklamanı istiyorum
(yetrince konuştuğuma inanıyorum daha ne konuşacağım )
............

Alıntı:
HırçıN_ÇocuK tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bende Soram Bie Gümüş Kuyumculuk Dedinde Atölesindemi Çalışıyosun Yoksa Dükkandamı

Çalıştığın Yer Nerede Bide Onu SorAm
dükkan satış ve tamir üzerine izmirde

Alıntı:
++UçUrUm ÇiÇ£Ği++ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
nerelisin? (izmir ödemiş)
en sevdiğin şehir? (özellikle biryer yokta izmirimi severim)
burcun ne? (koç)
kaç kardeşsiniz? (3)
en sevdiğin yemek?(yemek seçmem)
kolay gelsin
(tşklr)

Alıntı:
-SahTe_YüzLer- tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ßu sorular cok özel aßi..
cvplarsan sevınırım
oğuz kardeşim sağol ya cvp verebileceğim sorular zor kafam bunlara basmas benm

Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar? (onların doğaları farklı)

Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç çıdarlarını yapıştırmamaktadır? (özel koruması vardır)

Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz? (alışkanlık yapmış

Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?(

Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır? (-bilmem kaç olur

Niçin "tek heceli" kelimesini diyebilmek için dört hece kullanmaktayız?

Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar? (nededin gülüm)

Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır? (salaklık

Işık 300.000 km/sn hızla yayıldıgına göre karanlık hangi hızla çökmektedir?

Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?

Niçin fare kokulu kedi maması yok? (yakında çıkar sana özel

Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?

Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?

Eğer bir şizofren diğer kişiliğini ölümle tehdit ediyorsa, bir rehinelik durumundan söz edilebilir mi?

Tabelacılar greve giderlerse, ellerindeki pankartlara birşey yazabilirler mi?

Soyu tükenmekte olan bir hayvan, soyu tükenmekte olan bir bitkiyle besleniyorsa ne yapmalı?

Neden koyunlar yağmur yağdığında çekmezler?

Eğer bir kaplumbağanın kabuğu yoksa çıplak mıdır yoksa evsiz mi?

Vejetaryenler hayvan şeklinde krakerlerden yiyebilirler mi?

Eğer bir işi başaramayı seçip de, başarılı olursanız, aslında hangisini yapmış olursunuz?

Sağır ve dilsiz bir insan küfür ederse, annesi ellerini yıkamasını mı söylemeli?

Eğer trafik kazalarının çoğu evden çıktıktan 5 km sonra oluyorsa, insanlar neden 10 km öteye taşınmazlar?

Eğer dünya bir sahneyse, seyirciler nerede oturuyor?

Eğer polis bir mim sanatçısını tutuklarsa, ona da susma hakkını kullanabileceğini söylerler mi?

Eğer onları avlayamıyorsak bir turist mevsiminden nasıl sözedilebilir?

Eğer bir uçağın karakutusuna bir kazada hiçbirşey olmuyorsa, tüm uçak neden bu maddeden yapılmaz?

Eğer bir adam bir ormanın ortasında tekbaşına konuşuyorsa söylediklerinin yanlış olduğundan sözedilebilir mi?

Bunların tamamını akılcı bir şekilde cevaplayabilen kaç deli vardır?
oğuz kardeşim böyle sorulara cvp vermiyecem kopyala yapıştır yerine kendin birşeyler sorarsan cvp vereyim

EY RUHLAR ALEMİNİN GECE BEKÇİLERİ UYANIN
virüs Çevrimdışı