Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-28-2008, 05:28 PM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
HaYKo_FaN
D.Moderator

HaYKo_FaN kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Konuları: 207
Toplam 25 Konusuna 106 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 619
Rep Puanı : 61667
Rep Seviyesi: HaYKo_FaN RepstarHaYKo_FaN RepstarHaYKo_FaN RepstarHaYKo_FaN RepstarHaYKo_FaN RepstarHaYKo_FaN RepstarHaYKo_FaN RepstarHaYKo_FaN RepstarHaYKo_FaN RepstarHaYKo_FaN RepstarHaYKo_FaN Repstar
Talking İtiraf ediorm Haykoya laf edenler benm gazabımdan korkmalı...xPxD

Evet itiraf ediorm En yakın arkadaşıma hain planı bn kurdm..

Kankam Hayko hakkında heryerde ileri geri konuşmaktn cekinmez ve ne yaparsam yapiim bi türlü düzgün konuşmazdı. Ama bu hain komplodan sonra bi daha ağzını acamadı :::

Msn discovery yüklü bi arkadaşımla anlaşıp en yakın arkdaşımı toplu konuşmaya davet ettm sonra discoveryli arkadasım msninin özelliğini kullanarak kankamın ağzından(discoverynin bi özellii sayesinde sizin yadıınız bişiyi karşı taraf yazmış gibi gösterebiliorsnz) ' Haykoya cok feci aşık oldum' 'Hayko cok tatlı' 'Hayko bitane...Onu çok özlüorm' ' Haykonun üstüne adam tanımam' gibi seyler yazdırdım(hatta bitanede kankamla hayko senn hayko bnm die tartışmamz) Sonra bunları printscreen yaparaktan kaydettim ve şimdi kankamın hayko hakkında kötü şeyler tüm okula yayarım tehditleriyle engelliyorumArtık ağzını bile acamıyo(Hayko hakkında)

Biliorm cok kötüyüm ama söz konusu olan Hayko sonuçta

Kankanada yapılırmı bu demeyin hak etmişti

Ne oluyor azrail?
Ne bu tembellik?
Hala ne bekliyorsun?
Ölmek için illaki dilekçemi gerek?
Cehenneme gitmek için vizemi gerek?!

Bir keşkeye daha yer yok kalbimde ...//
HaYKo_FaN is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 4 Users Say Thank You to HaYKo_FaN For This Useful Post:
..MeLekLi.. (03-29-2008), rockipsiz (03-29-2008), skn_olmm_lzm (04-13-2008), _4Nirvana_ (03-29-2008)
Sponsored Links