Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-28-2008, 09:31   #22 (permalink)
Üye Bilgileri
TicK
Banned

Giriş: Oct 2007
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 17285
Rep Seviyesi: TicK Eski RepcilerdenTicK Eski RepcilerdenTicK Eski RepcilerdenTicK Eski RepcilerdenTicK Eski RepcilerdenTicK Eski RepcilerdenTicK Eski RepcilerdenTicK Eski RepcilerdenTicK Eski RepcilerdenTicK Eski RepcilerdenTicK Eski Repcilerden

Alıntı:
Maestro10 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
kendi çelişmelerin içinde boğuluyorsun sen...

o müslüman olmayan iffetsizdir vs. vs. diyor diye ( ki dememiştir ) kimsenin düşüncelerine önem vermiyor saygı göztermiyor diye canavar yobaz yapıyosun...

bir yandan da sen onun düşüncelerine önem vermiyor ve saygı göstermiyorsun demek ki sende aynı onu benzettiğin durumdasın...

ben kimseyi savunmuyorum kendime bakarım sende kendine bak önce kendinde doğrul sonra başkaları hakkında görüşünü belirt...hem bunu bunu yapmıştır deyip çeşitli vasıflar yüklüyorsun hemde aynı şeyleri sen yapıyorsun...nasıl bir çelişkidir bu...
onun düşünceleri milattan oncesınde kaldı dostum....bana ters düşen bi düşünceyi ''o müslüman olmayan iffetsizdir vs. vs. diyor'' buna saygı göstermem sanırım cogu ınsan göstermez...bende kimseyi savunmuyorum o su bu boyle bu boyle demıyorum sadece konusma düşünme yansıtma şekli yanlış...........
TicK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla