Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-26-2008, 23:25   #12 (permalink)
Üye Bilgileri
aNaLJeZiK
Bağımlı Üye

aNaLJeZiK kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Rep Gücü: 643
Rep Puanı : 64084
Rep Seviyesi: aNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK RepstaraNaLJeZiK Repstar

Alıntı:
CoolbluE tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Öncelikle Alfabemiz 29 harften oluşuyor ve senin sandığın gibi (W) yok...Diğer sıkıntına gelecek olursak Nuh Mete Yüksel ile ilgili bir konu açarsın onu orada tartışırız...Ama ben bu ülkede gecenin bir vakti (sırf kapalı oldukları için) kapalı bayanların evine baskın düzenlediğini ilk defa senden duyuyorum...OLay gerçekse de Nuh Mete Yüksel'in avukatlığına da soyunmam bilgine...Konuyu türbana taşımana anlam veremiyorum çünkü yukarıdaki konuda Türban ile ilgili en ufak bir yorum yok... Sandığın gibi Chp ile de alakam yok...Konunun başını ve sonunu okuduğunu varsayarsak...Konunun tamamında bile Chp ile ilgili en ufak bir yorum yokken...Yorumunu Chp üzerine kurman ilginç geldi..
Toplumsal uzlaşmayı sağlayacak olan Chp değil iktidardaki koltuk ve Milletvekili çoğunluğu ile Akp olmalıdır...
konuyu türbana taşımıyorum sadece ilhan selçuğun gece yarısı ewinden alınması ne kadar hukuk dışı geliyorsa o insanların da alındığında sözde demokrasi sawunucularının nerelerde olduğunu sordum..türbanla alakası yok..w meselesine gelirsek kalwyemde sadece w war tek w yok ...nuh mete yükselin o baskınlarını sana birazsdan bi konuyla belgeli olarak göstereyim ozaman..
aNaLJeZiK Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla