Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-25-2008, 13:02   #40 (permalink)
Üye Bilgileri
gökçen_kız
Çırak

gökçen_kız kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Rep Gücü: 1520
Rep Puanı : 150900
Rep Seviyesi: gökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstar

Ben şu başörtüsüyle türban bir değil diyenleri anlamıyorum. Benim taktığımın başörtüsü mü türban mı olduğuna benden başka herkes karar veriyor maşallah!

Ninelerimiz ayrı kapanıyormuş, türban takanlar ayrı! Yuh artık! Amaç aynı, araç farklı sadece. Bunu anlamamakta ısrar edenlerin amaçları ne onu da anlamıyorum. Başörtüsü askeri darbeden sonra yasaklanmış. Ve askeri darbenin yapılmasının da başörtüsüyle hiçbir alakası yok.

Peki başörtüsü, pardon TÜRBAN(!) serbestken şeriat mı geldi?!

Bu konuda bilgi sahibi olmak isteyenler şu konuya bir bakabilirler. Veya birşey bilmeden çığırmaya devam edebilirsiniz.

Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...

Artık inanın sokakta yürürken, okul çıkışında başörtümü takarken bana acaip bakıldığını hissediyorum. Sizce kim ikilik yapıyor? Kim kime baskı yapıyor?

Suçluyum; Hainleri Gözlerinden Tanırım Ben!
Bir İntizar Dinledim Bu Toprağın Kalbinden
O Ses Der ki Bana
Ey Oğul Yazıklar Olsun Sana
Mezarımı Kirleten Şu Mahluka Baksana
Düştük Hainlerin, Zalimlerin Peşine
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İşi Ne?

Bu mesaj en son " 03-25-2008 " tarihinde saat 13:06 itibariyle gökçen_kız tarafından düzenlenmiştir....
gökçen_kız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla