Alıntı:
|
Bak başörtüsü değil türban diyorum.. Çünkü ikisi birbirinden farklı şeyler..
|
AnLadım şimdi..Ben ikisini aynı zannediyordum da..
Alıntı:
|
Örneğin başörtüsü ile askeriyeye girersin kimse karışmaz ama türbanla giremezsin..
|
Ben zaten erkekim..Ya sen hiç askeriyeye gidip inceLeme yapmadın ya benim gördükLerim yanLış..Ama askeriyeye giriLiyor demek ki..Muhakkak ki biLiyoprsun da söyLüyorsun..YaLan söyLiuecek değiLsin ya!!
Alıntı:
|
Benim annemde başörtülü, namazını da kılar Kuran'ını da boş vakit bulunca okur ama türbanlı değil..
|
Hımm..Demek ki başörtüsü iLe türben farkLı oLdugunu anLıyoruz buradan..Aman resmi daireLerde çaLışmayı düşünmesin anneniz..Çünkü türban oLmasa biLe bu zorbaLar onu gene çaLıştırtmaz..Çünkü bunLarın derdi türban faLan değiL..Başın örtüLmesine karşıLar yani..Benden söyLemesi..Gözünün önünde anneciğini ağLatırLar sen de bir şey yapamassın..İşte KasımPaşa AskerLik şubesinde bir gazi annesi şubeye sokuLmadı..Bi evrak aLmaya gitmişti oraya..Hastanede yatan gazi oğLuna bi evrak gerekmiş..Kapıdaki asker o kadıncağızı geri çevirdi..Türban mürban gibi bi ayrım da yapmadı..
Alıntı:
|
Zorla baş açtırmak isteyenlerden bahsediyorsun ama zorla kapattırmak isteyenleri hesaba katmıyorsun sanırım..
|
ZorLa kapattırmak isteyen biriLeri vardır demek gerçek dışı bi iddiadır..MeseLa anneniz başını kapatıyor..ZorLa mı kapatıyor..Eeee neden o zaman resmi askeriye ve okuLLara sokmuyorLar? Kıvırmaya gerek yok...
Alıntı:
|
Hayatında kaç kere cemaat evlerine girdin?!..
|
BBG evi gördüm ama o dediğin evLeri görmedim..Çünkü öyLe bi ev yok..OnLarın böyLe bi iş yapacakLarı mantık dışı bi defa..ÖyLe bi şey varsa gitmessin oraya..OnLarın ne poLisi var ne jandarması...Ne de Linç yapacak medyası..Ama başını zorLa açtırtmak isteyen okuLLara bi git bakaLım..ZorLa nasıL da açtırtıyorLar görürsün o zmaan..Bana evLeri soracağına benim şu soruma cevap ver:''ZorLa başLarı açtırtıLmak istenen;eğitim hakLarı eLLerinden aLınan mazLum kızLarımızın arasına kaç kere gidip de destek oLdun? Çok insancıLLık edebiyatı yapıyorsunuz;Sayın Dayatmacı!!!