Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-24-2008, 09:01   #107 (permalink)
Üye Bilgileri
MARWiN
'-∂ση'т ѕρєαк-'

MARWiN kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Rep Gücü: 7000
Rep Puanı : 418341
Rep Seviyesi: MARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN Repstar

Alıntı:
-SahTe_YüzLer- tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
önder aßim diye demiyorum çok iyidir... ( yardımsever adam )
Eyvallah Oğuz sevdiklerimize yardımımızı esirgemeyiz

Alıntı:
"KaramboL" tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kardeşim..

Adam Gibi Adam Derler Ya İşte Ondan..
Bir Günde Tam 8 Saatimi Ayırdım la Sana Ama Kazanan Ben Oldum
Sen Şimdi Rüyanda Beni Görüyosundur Oyle Demiştin
Alanya Ya Gel Ortalığın ... Aga Hava Soğudu Ya Diskolar Kapanmadı Zaten
Elma Çayı İçe İçe Elma Çayı Oldum Sen Olsaydın Şimdi Gülmekten Kırılırdık Yine
Neyse Sonra Yine Uğrarım Ben Hadi Görüşmek Üzere Eyv.
Sağol İbo iyiki o 8 saati ayırmışsın valla rüyalarımı şu sıralar fazla hatırlamıyorum yaw dün geceki silahlı adamlardan biri senmiydin yoksa Nasipse gelicem kardeşim merak etme hava soğuk diosun dikkat et kendine hasta olmayasın gülmekten kırılmak ne kelime çatlardık bile yine beklerim ibo ayağını korkak alıştırma

Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...

Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
MARWiN Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla