Bu Kız Çok Kötü Ya:)
bomba itiraflar
sınıftaki çocukların hepsini ben senin kankanım herşeyini söyle diyen bendim sonrada herkese yayan
bütün erkekler yanlışlıkla arkadaşa tükürmüşler ona çok üzüldüm diyen ama çok gülen bendim yazık kıza ya
Resim dersindeydik ben elime bişiler çiziyodum bi adam çiziodum daha dorusu parmaklarım bacaklardı işte boyuyodum hoca bana dediki kııızzııım elini boyamıcaksın defteri aç defteri boyucaksın dedi bnde korktum sonra hoca 2 saat bağırdı''vvahhh vaahhhh ,vaahhh vahhh'' die hihihih
biriyle dersten atıldım dışarda dolaşıoduk işte çocuuk camı açıyo laf atıodu işte hoca geldi kulağından tuttu bunu ben bi koştum sandımki uçtum  sınıfa girdim sıranın altına sakladım hihihih
deprem tatbikatı vardı bizim okulda işte hoca dediki herkes sıranın altına hoca da kafa adamdı rockçıydı benm gibi .bende dedimki ölüm geliyosa gelsin ordan bi arkadaş sıraya sığmadı hihihih çok güldüm
müzikçinin arkasından konuşan bendim ama adamda ses yok
her derste kopya çeken bendim her zaman kopya forever
herşeyle herkesle gırgır geçen bendim tam takır
sınıftaki gıcık kız tiplemesini bilerek yapıyorum itiraf ediyorum sınıftaki arkadaşlar sizi bilerek hocaya ispiyon ediyorum
kopya çekip 85 alıp ağlayan bendim 
arkadaşlarıma yakıştırma yapan bendim
o topu ben cama attım sonra suçu ona attım hihihihi
çocuğun tekiyle asansöre binip çocuk aynadan kendine bakıınca o arada en üst. kat düğmesine basan bendim bi daha çağırdığımda asansörü çocuk fırladı 
arkadaşımın arkasına küfür yazıp yapıştıran bendim 
sınıfta bana ispiyoncu diyolar neymiş hemen hocalara yetiştiriyomşum ay ne mutlu bana 
küçükken günde 5 dondurma yiyip annem bi tane yedim diyen bendim
okulda yaşasın kötülük grubunu kuran bendim hihihi
abimin harclıklarını yürüten bendim
abimin telefonunu 6 defa düşüren bendim 
bizim okulda moda oldu erkekler ellerine lastik alıp içine kağıt sıkıştırıp millete atıyolardı ben hiç durur muyum elime lastiği alıp 20şerli 20şerli atıyodum hoca yakaladı beni .sende erkekler gbib zıpırsın dedi lastiği bana fırlattı bende acımadıki acımadıki dedim hihihi
çukulata karşılığı dedikodu taşıyan bendim   
ulu orta küfür eden bendim   
500x200 ebatlarında imza kullanınız
Bu mesaj en son " 03-27-2008 " tarihinde saat 12:07 itibariyle RAP*unzel tarafından düzenlenmiştir....
|