Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-22-2008, 21:13   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
RAP*unzel
Bağımlı Üye

RAP*unzel kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Rep Gücü: 61
Rep Puanı : 6087
Rep Seviyesi: RAP*unzel Buraları Repten YıkılıyoRAP*unzel Buraları Repten YıkılıyoRAP*unzel Buraları Repten YıkılıyoRAP*unzel Buraları Repten YıkılıyoRAP*unzel Buraları Repten YıkılıyoRAP*unzel Buraları Repten YıkılıyoRAP*unzel Buraları Repten YıkılıyoRAP*unzel Buraları Repten YıkılıyoRAP*unzel Buraları Repten YıkılıyoRAP*unzel Buraları Repten YıkılıyoRAP*unzel Buraları Repten Yıkılıyo
Talking Bu Kız Çok Kötü Ya:)

bomba itiraflar

sınıftaki çocukların hepsini ben senin kankanım herşeyini söyle diyen bendimsonrada herkese yayan

bütün erkekler yanlışlıkla arkadaşa tükürmüşler ona çok üzüldüm diyen ama çok gülen bendimyazık kıza ya

Resim dersindeydik ben elime bişiler çiziyodum bi adam çiziodum daha dorusu parmaklarım bacaklardı işte boyuyodum hoca bana dediki kııızzııım elini boyamıcaksın defteri aç defteri boyucaksın dedibnde korktum sonra hoca 2 saat bağırdı''vvahhh vaahhhh ,vaahhh vahhh'' diehihihih

biriyle dersten atıldım dışarda dolaşıoduk işte çocuuk camı açıyo laf atıodu işte hoca geldi kulağından tuttu bunu ben bi koştum sandımki uçtum sınıfa girdim sıranın altına sakladım hihihih

deprem tatbikatı vardı bizim okulda işte hoca dediki herkes sıranın altına hoca da kafa adamdı rockçıydı benm gibi .bende dedimki ölüm geliyosa gelsinordan bi arkadaş sıraya sığmadı hihihihçok güldüm

müzikçinin arkasından konuşan bendim ama adamda ses yok

her derste kopya çeken bendimher zaman kopya forever

herşeyle herkesle gırgır geçen bendimtam takır

sınıftaki gıcık kız tiplemesini bilerek yapıyorum itiraf ediyorum sınıftaki arkadaşlar sizi bilerek hocaya ispiyon ediyorum

kopya çekip 85 alıp ağlayan bendim

arkadaşlarıma yakıştırma yapan bendim

o topu ben cama attım sonra suçu ona attımhihihihi

çocuğun tekiyle asansöre binip çocuk aynadan kendine bakıınca o arada en üst. kat düğmesine basan bendim bi daha çağırdığımda asansörü çocuk fırladı

arkadaşımın arkasına küfür yazıp yapıştıran bendim

sınıfta bana ispiyoncu diyolar neymiş hemen hocalara yetiştiriyomşum ay ne mutlu bana

küçükken günde 5 dondurma yiyip annem bi tane yedim diyen bendim

okulda yaşasın kötülük grubunu kuran bendim hihihi

abimin harclıklarını yürüten bendim

abimin telefonunu 6 defa düşüren bendim

bizim okulda moda oldu erkekler ellerine lastik alıp içine kağıt sıkıştırıp millete atıyolardı ben hiç durur muyum elime lastiği alıp 20şerli 20şerli atıyodum hoca yakaladı beni .sende erkekler gbib zıpırsın dedi lastiği bana fırlattı bende acımadıki acımadıki dedim hihihi

çukulata karşılığı dedikodu taşıyan bendim

ulu orta küfür eden bendim

500x200 ebatlarında imza kullanınız

Bu mesaj en son " 03-27-2008 " tarihinde saat 12:07 itibariyle RAP*unzel tarafından düzenlenmiştir....
RAP*unzel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

RAP*unzel Kullanıcısına Teşekkur Edenler
ardagencer (03-24-2008)