Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-11-2008, 12:53   #10 (permalink)
Üye Bilgileri
virüs
Forumcu

virüs kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Rep Gücü: 2427
Rep Puanı : 242367
Rep Seviyesi: virüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstarvirüs Repstar
virüs kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
TrAkOnYa tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ümit'i nasıl bilirim öhö öhöm

İlk olarak Arda'nın konusuna yazdığı yorumuyla dikkatimi çekti Aa dedim kim bu Ne karışıyor gibisinden Bir de baktım en yakın arkadaşı.
Hımm dedim kimdir Ümit

Yavaş yavaş sohbetimiz başladı.Gayet neşeli,espirileriyle insanı gülme krizine sokan ,iş konusunda birazcık tembel ,
sıcakkanlı,herşeyden evvel saygılı,hoşsohbet,,kalbi tertemiz,ser verip sır vermeyen ,gayet espritüel olmasına karşın ağırbaşlılığından da
hiçbir zaman ödün vermeyen,kızları ayıltıp bayıltmasına rağmen aşktan yana şansı yaver gitmeyen,forum içinde bulunduğu konumu hakkıyla
yerine getiren,koyu Fenerbahçeli veeee en önemlisi benim çok değer verdiğim arkadaşımsın

Kendine hep çok iyi bak....

Kısaca herşey gönlünce olsunnnnnnn

diyerekten sözlerimi bitiriyorum

NOT:Ben gene uğrarım
ilginç kim bu arkadaş ben tanıyormuyum anlattığın kişi iyi birine benziyor şaka bi yana yorumun için tşkr ederim benide varmış tanıyan birileri

UĞRUNA ÖLMEKSE EĞER SENİ YAŞATMAK BİNDEFA ÖLÜRÜMDE ADINA LEKE SÜRDÜRMEM GURURDUR,NAMUSTUR BAYRAK VE SANCAK,AKSA DA KANIM KORKMA HAİNİ GÜLDÜRMEM

MEHTAP SIKIŞTIRMAYA BAŞLADI
virüs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla