Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-27-2008, 23:09   #3 (permalink)
Üye Bilgileri
erdemlibjk
Bağımlı Üye

erdemlibjk kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Rep Gücü: 233
Rep Puanı : 23093
Rep Seviyesi: erdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerden
erdemlibjk kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
yunus_54 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle

Bu ülkeyi fethedenler ve onların inancı horlanmakta, hakir görülmekte, sembolleriyle birlikte vatan topraklarından silinmek istenmektedir. Türkiye’nin İslâmî kimliği A’dan Z’ye her sahada yok edilmeye çalışılmaktadır.
ABD, İngiltere, İsrail ve AB ülkelerine ülkeler ve zengin petrol kaynakları ikram eden AKP iktidarı, kendi halkına ulufe dağıtır gibi, kuruşçuklar dağıtarak şimdilik malı götürmektedir.
Hiç şüphesiz AKP iktidarı da gidecek. Ama geride ne kalacak? İşte asıl mesele bu...

GErçekten çok haklısın AKP nin tirübünlere oynadığı aşikar. Seçim dönemleri yaklaştıkça halka yardım adı altında aslında sadaka veriyor. Halkımızda o sadakalara bile çuhtaç olduğu için kötünün iyisi AKP diyor ama sonunu düşünmüyor.

Yarın çocuklarımıza nasıl bir Türkiye bırakacağız bunu düşünen yok. Ben geleceğimizden gerçekten şüphe duyuyorum.

Tek korkum yarın çocuklarımız; "Kurtuluş savaşından sonra kazanılmış olan özgürlüğümüzü, analarımız babalarımız ne hale getirmişler." demeleridir.

Son 5-6 yılda Türk kültürü, dini, inancı iyice yozlaştırılmış ve tahrif edilmiştir. (50 yıldır devam etmektedir de bu misyonerlik ama son dönemde daha da hız kazanmıştır)

Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Mevlam neylerse güzel eyler...

erdemlibjk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla