Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-20-2008, 10:07 PM   #74 (permalink)
Üye Bilgileri
aqresifim
Bağımlı Üye

aqresifim kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Rep Gücü: 50
Rep Puanı : 4904
Rep Seviyesi: aqresifim Karizma Yıkılıyoaqresifim Karizma Yıkılıyoaqresifim Karizma Yıkılıyoaqresifim Karizma Yıkılıyoaqresifim Karizma Yıkılıyoaqresifim Karizma Yıkılıyoaqresifim Karizma Yıkılıyoaqresifim Karizma Yıkılıyoaqresifim Karizma Yıkılıyoaqresifim Karizma Yıkılıyoaqresifim Karizma Yıkılıyo

ARKADAŞLAR MERHABA SİZDEN BENİM İÇİN GERCEKTEN BÜYÜK 2 RİCAM OLACAK..

1.si BenimLe dans edermisin yarısmasında KanaL d deyken ney müzsigi esLiğinde dans ediLmişti.. ve ben hayran kaLmıştım.. google dan aramadıgım yer kalmadı ordaki calanı istiorum ben gercekten bütün neyleri dinledim neredeyse ama ordaki adını da bilmediğim için sadece dinnedim ama hiçbiri diiLdi.. tek hatırladıgım işte D de dans edilmişti bu ney eşliğinde..lütfen bilen olursa ..
2.si ise tam bi yesilcam& eski türk sineması hastası biriyim..we ParasızLar adlı filmde severim bu filmi rahmetLi Öztürk serengiL iLe Menderes Utku ufakken aşıktım bu afacan filmlerindeyken neyse uzattım bu filme çalan bildiğim kadarıyla Ayten ALpmanın ''Beyaz üLke'' şarkısı.. bu sarkıyı prog we sitelerde bulamadım ya sadece söyleyeni ve sarkının adına kadar gelebildim gerisi malesef.. lütfen bulabilecek olanlar elinde olanlar duyanlar bana özel msj atsın burası aracılığıyla.. buraya yazarsanız bulamayabilirim yeni üye sayılırım tekrar acamayabilirim şuanki yeri.. bulursanız cok mutlu olurum cünkü gercekten cok sevdim ve bulamayınca daha da taktım..
şimdiden sagolunn..
aqresifim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla