Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-17-2008, 12:09 AM   #15 (permalink)
Üye Bilgileri
somebody
Bağımlı Üye

somebody kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Konuları: 79
Toplam 58 Konusuna 127 Teşekkür Edilmiştir
Blog Başlıkları: 2
Rep Gücü: 463
Rep Puanı : 46155
Rep Seviyesi: somebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisisomebody Repin Efendisi

Alıntı:
_LawinYa_ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
küboşummm,canımmmmm,bidenemmm

vaLLa nerden başLasam diye düşünüyorum açıkcasıuzunnnn bir geçmişimiz,birbirinden komik anılarımız,hepsinden de önemli çok güzel bir dostluğumuz var

ilk tanıştığımız gün,Aydın da olanlardağ başındaki anılarımız(Allah ım ne günlerdi yaaa)deniz sefalarınızBursa da yaşadıklarımız sende bir günn de olsa gitttiğimiz botanik seferleri evimizyaptığımız pastalarsonraaa ayrılık sahnelerimiz ve ardından dökülen göz yaşlarııher gittiğinde nasıll üzülürdümheyecanla gelecek olan mektuplarını beklerdim onlarda aradım teselliyineyseee sonra tam kavuştuk artık Bursa ya taşındınız derkennn yine bırakıp gittin beni uzaklara[öyle bi maziye daldım gidiyorum bu arada]

küboşum yaa ben çok özledim o günleri.eskiden tüm yaz beraber olurduk ne güzelneyse inşallah bu yaz acısını çıkarcaz

bi de kaderlerimiz benziyor biliyorsun..isimler,doğum günleri falan

geLeLim sadede benim için ne kadar değerLi olduğunu biLmem anLatmama gerek var mı??inan anlatmaya başlarken bile heyecanlanıyorum ,yüzümde tatlı bir tebessüm oluşuyor..canım ben seni çok seviyorumseni tanıdığım için çok şanslıyım..umarım bir ömür boyu devam eder dostlığumuz..zaten bırakmam seni benden kurtulacağını düşünüyorsan yanıLıyorsun

umarım bir ömür boyu mutlu oLursun...arada girip parazit yapcam yine merak etmeşimdilik hoşça kalll...

yaw ağlattın beni senin bendeki yerin o kadar farklı ki anlatamam canım yaaa.
off sulugözlülüğüm tuttu yazamıyorum
ben de iyi ki de seni tanımışım hoş akrabayız ama
bizim akrabalığımıza millet DIŞ KAPININ MANDALI diyor ama biz kardeşten de öteyiz can dostumsun
anılarımız muhteşem yaa hep aklıma gelir zaten mektupları ömür boyu saklayacağım senin 6 ayda bir gelenler var ya hanibenimkilerse 1-2 hafta içinde gelirdio kadar derdim sana erken yaz die sen geç yazınca ben de 6 aylık dönemi yazmak zorunda kalırdımhehe karikatürlerim nasıldı ama
her mektupta :neyse o kadar da özeli anlatmayayım

ahhh be DİLEĞİM senin bir eşin yokbak daha 1 hafta önce nasıl geldim yanına bürokrasi engeline rağmen senin için her şeyi yaparım

SENİ ÇOK SEVİYORUM DİLEK İYİ Kİ VARSIN ALLAH IMA ÇOK ŞÜKÜR Kİ SENİN GİBİ BİR DOSTU VERDİ BANA
her şey için sağ ol canım hep yaz tabiiii sen benim en yakın arkadaşımsın

...Yokum...

Bu mesaj en son " 02-17-2008 " tarihinde saat 09:47 AM itibariyle somebody tarafından düzenlenmiştir....
somebody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla