Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-16-2008, 11:56 PM   #14 (permalink)
Üye Bilgileri
_LawinYa_
Üye

_LawinYa_ kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Konuları: 3
Toplam 0 Konusuna 0 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 16
Rep Puanı : 1589
Rep Seviyesi: _LawinYa_ Karizma Yapmaya Başladı_LawinYa_ Karizma Yapmaya Başladı_LawinYa_ Karizma Yapmaya Başladı_LawinYa_ Karizma Yapmaya Başladı_LawinYa_ Karizma Yapmaya Başladı_LawinYa_ Karizma Yapmaya Başladı_LawinYa_ Karizma Yapmaya Başladı_LawinYa_ Karizma Yapmaya Başladı_LawinYa_ Karizma Yapmaya Başladı_LawinYa_ Karizma Yapmaya Başladı_LawinYa_ Karizma Yapmaya Başladı

küboşummm,canımmmmm,bidenemmm

vaLLa nerden başLasam diye düşünüyorum açıkcasıuzunnnn bir geçmişimiz,birbirinden komik anılarımız,hepsinden de önemli çok güzel bir dostluğumuz var

ilk tanıştığımız gün,Aydın da olanlardağ başındaki anılarımız(Allah ım ne günlerdi yaaa)deniz sefalarınızBursa da yaşadıklarımız sende bir günn de olsa gitttiğimiz botanik seferleri evimizyaptığımız pastalarsonraaa ayrılık sahnelerimiz ve ardından dökülen göz yaşlarııher gittiğinde nasıll üzülürdümheyecanla gelecek olan mektuplarını beklerdim onlarda aradım teselliyineyseee sonra tam kavuştuk artık Bursa ya taşındınız derkennn yine bırakıp gittin beni uzaklara[öyle bi maziye daldım gidiyorum bu arada]

küboşum yaa ben çok özledim o günleri.eskiden tüm yaz beraber olurduk ne güzelneyse inşallah bu yaz acısını çıkarcaz

bi de kaderlerimiz benziyor biliyorsun..isimler,doğum günleri falan

geLeLim sadede benim için ne kadar değerLi olduğunu biLmem anLatmama gerek var mı??inan anlatmaya başlarken bile heyecanlanıyorum ,yüzümde tatlı bir tebessüm oluşuyor..canım ben seni çok seviyorumseni tanıdığım için çok şanslıyım..umarım bir ömür boyu devam eder dostlığumuz..zaten bırakmam seni benden kurtulacağını düşünüyorsan yanıLıyorsun

umarım bir ömür boyu mutlu oLursun...arada girip parazit yapcam yine merak etmeşimdilik hoşça kalll...

O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler,
arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar
bırakılmasaydı eğer...

Düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman,
meydan savaşlarında korkular, aşkı ağır
yaralamasaydı eğer...
_LawinYa_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla