02-16-2008, 11:56 PM
|
#14 (permalink)
|
|
|
küboşummm,canımmmmm,bidenemmm
vaLLa nerden başLasam diye düşünüyorum açıkcası uzunnnn bir geçmişimiz,birbirinden komik anılarımız,hepsinden de önemli çok güzel bir dostluğumuz var
ilk tanıştığımız gün,Aydın da olanlar dağ başındaki anılarımız(Allah ım ne günlerdi yaaa) deniz sefalarınız Bursa da yaşadıklarımız sende bir günn de olsa gitttiğimiz botanik seferleri evimiz yaptığımız pastalar sonraaa ayrılık sahnelerimiz ve ardından dökülen göz yaşlarıı her gittiğinde nasıll üzülürdüm heyecanla gelecek olan mektuplarını beklerdim onlarda aradım teselliyi neyseee sonra tam kavuştuk artık Bursa ya taşındınız derkennn yine bırakıp gittin beni uzaklara [öyle bi maziye daldım gidiyorum bu arada ]
küboşum yaa ben çok özledim o günleri.eskiden tüm yaz beraber olurduk ne güzel neyse inşallah bu yaz acısını çıkarcaz
bi de kaderlerimiz benziyor biliyorsun..isimler,doğum günleri falan
geLeLim sadede benim için ne kadar değerLi olduğunu biLmem anLatmama gerek var mı??inan anlatmaya başlarken bile heyecanlanıyorum ,yüzümde tatlı bir tebessüm oluşuyor..canım ben seni çok seviyorum seni tanıdığım için çok şanslıyım..umarım bir ömür boyu devam eder dostlığumuz..zaten bırakmam seni benden kurtulacağını düşünüyorsan yanıLıyorsun  
umarım bir ömür boyu mutlu oLursun...arada girip parazit yapcam yine merak etme şimdilik hoşça kalll...
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler,
arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar
bırakılmasaydı eğer...
Düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman,
meydan savaşlarında korkular, aşkı ağır
yaralamasaydı eğer...
|
|
|