Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-16-2008, 01:09 PM   #122 (permalink)
Üye Bilgileri
kronika
-x[ .н.к.η. ]x-

kronika kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Rep Gücü: 2131
Rep Puanı : 211895
Rep Seviyesi: kronika Repstarkronika Repstarkronika Repstarkronika Repstarkronika Repstarkronika Repstarkronika Repstarkronika Repstarkronika Repstarkronika Repstarkronika Repstar

Alıntı:
fatikkk_1905 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
isminin hilal olduğunu nickinden anladığım ve forumdan kronik bir arkadaşla mutlu günler yaşayan astrolog bir mod arkadaş

mutluluğunuz daim olsun
Teşekkür ederiz Fatih

Alıntı:
eLeS tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hakan olmazsa olmaz zaten canım benim Ben de seni seviyorum Hiloşumm..

Baldız olarak bu olaya artık bi el atmanın vakti geldi.. Mehmeeettttttt... Mehmetttt.. Allah cezanı verecek Mehmettt!!! Az ye de kendine bir hizmetçi tut.. Olmadı, boşan da semerini ye!! Hiloşumuz gelin olcak, kayınço olarak senin ona hizmet etmen lazım Elini sıcak sudan soğuk suya sokmaman lazım Hiloşumun.. Ama şöyle de olabilir, sen "külçe altını getir, mezeleri götür" kampanyamızın baş katılımcısı olup düğünü umduğun gibi geçirebilirsin fakat gramaj konusunda indirim yapamıyoruz, kurtarmıyor, olsa tükkan senin.. Ama eniştenin yapacakları konusunda bi şey diyemem, orası onu ilgilendirir.. Baldız olarak sadece ve sadece Hiloş'u savunmaya ve haklarını korumaya yönelik çalışıyorum ben
Didoşuuuuummm canıııımmmm desteğini eksik etme bacım

... Umut Kanatlı Kelebek Kadın ...

Bu mesaj en son " 02-23-2008 " tarihinde saat 02:35 PM itibariyle kronika tarafından düzenlenmiştir....
kronika Çevrimdışı