Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-04-2008, 02:13 PM   #8 (permalink)
Üye Bilgileri
ReBeL bOy
Banned

ReBeL bOy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Blog Başlıkları: 24
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 189645
Rep Seviyesi: ReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy Repstar

Sabır Erdemdir... Bir Hikaye Var Kısaca Anlatmaya Çalışalım Hatırladığımız KadarıyLa

Günlerden Bir Gün Adamın Birisi İlim Öğrenmek İçin Dünyayı Dolaşmaya Karar Verir Hanımına Söyler Yollara Düşer Her Neyse 10 Yıl -20 Yıl Derken Geri Dönecektir Adamın Biriyle Karşılaşır

Adam Sorar: Hayrola Yolcu Nereden Geliyorsun
Yolcu Cevapverir: İlim Öğrenmek İçin Dünyanın Onca Yerini Dolaştım Geliyorum
Adam : Peki Öğrendin mi Bari ?
Yolcu : Öğrendik Allah a Şükür Der Kendinden Emin Bir Şekilde
Adam : Sana Bir Soru Bilirsen Sen Gerçekden Herşeyi Öğrenmişsin dir der ve Sorar.... İlim Öğrenmenin Şartı Nedir?
Yolcu: Allah İnancı der, Kur-an der , Besmele der
Adam: Tamam ama Bişey eksik der adam
Yolcu merak etmiştir sorar peki nedir der
adamda bana eğer 2 yıl çalışırsan söylerim der
Yolcu 2 yıl adamın yanında çalışır ve adam sonunda söyler

bak evlat herşeyin başı '' SABIR'' der adam aslında sinirlenmiştir yolcu ama belli etmez yola düşer evine varır bide ne görsün kocama çocuk hanımının dibinde hemen öfkelenir adam dışardan kaptığı gibi baltayı içeri girecektir sonra aklıan yanında 2 yıl çalıştığı adam gelir ve söylediği tek kelime ''SABIR'' kapıyı çalar içeriye girer sorar soruşturur o çocuk kendi oğludur adam gittiğinde hanımı hamile imiş ve adam dönene kadar kocaman adam olmuş ve adam eyvah der Şükür

Bakarki aslında 20 Yılda Değil Herşeyi 2 Yılda Öğrenmiş..
ReBeL bOy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla