Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-01-2008, 03:05 PM   #11 (permalink)
Üye Bilgileri
Novalgin500
Gümüş Üye

Novalgin500 kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2006
Blog Başlıkları: 46
Rep Gücü: 5670
Rep Puanı : 565635
Rep Seviyesi: Novalgin500 RepstarNovalgin500 RepstarNovalgin500 RepstarNovalgin500 RepstarNovalgin500 RepstarNovalgin500 RepstarNovalgin500 RepstarNovalgin500 RepstarNovalgin500 RepstarNovalgin500 RepstarNovalgin500 Repstar
Novalgin500 kullanıcısına ICQ aracılığı ile mesaj yolla Novalgin500 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN
170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN

Alıntı:
>FireFistAce< tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hocam butun oyunları diye genelleme yapmak yanlıs ! Benim oynadıgımn bi oyun var oyunun diskdeki boyutu 8,9 GB ne alaka diyebilirsiniz Oyunu calistirdigimda CTRL+alt+del Fonksiyonundan Performans sekmesinden CPu kullanımına baktıgımda % 70 lerde seyrediyor FUll grafik oynar isem

Bilgisayarim 2 GB ram 512 Mb 128 Bit PCI ekran kartım var İŞlemcide Cift cekirdek vsvs
(Oyunun Gerektirdigi Özellik Fazla )

HOcam diyecegim odur ki Bi 512 Mb lik Yakısır Fiyatıda 130 Ytl civarinda Tabi Marka Ve Özellige gore fiyat dusus Gosterebilir ...Ram'in fena Degil ! Ama İStedigin bir cok oyunu oynayabilirsin

Kasma Yapan oyunlarda OpTions Bolumunden Graphics Ayarlarindan Grafik efect'lerini biraz dusurursen daha az kasma ile Gunu kapatabilirsin !

Teşekkürler !

+ Ekleme Yapayim Oyunlarda AMD tabanlı işlemciler İntel e gore daha Cazip
teşekkürler...

HATASIZ KUL OLMAZ HATAMLA SEV BENİ

"Şurası unutulmamalı ki, bu tarz-ı idare, bir bolşevik sistemi değildir. Çünkü, biz ne bolşevizim ne de komünist; ne biri ne diğeri olamayız. Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız. Hülasa, bizim şekl-i hükümetimiz tam bir demokrat hükümetidir ve lisanımızda bu hükümet halk hükümeti diye yad edilir."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Novalgin500 Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla