Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-30-2008, 23:28   #21 (permalink)
Üye Bilgileri
irem12
Forumcu

irem12 kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Rep Gücü: 293
Rep Puanı : 29057
Rep Seviyesi: irem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisi

Alıntı:
geshu. tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
imam hatipler dolup taşacak anlaşılan
şimdi o ordu lafını neden ettin anlayamadım.aksini iddaa eden olmadı burada.bazı siyasiler kendi dayatmacı politikaları sekteye uğrayacak diye türbana karşı çıksın sizde onlara şak şakçılık yapın.ben zaten üniverstelerde ibadet yapılsın demedim! üniverstelerde herkes kendi inancını yaşayabilsin dedim.kimsenin dinine karışan yok diyosun ama bal gibide karşıyosun işte.senin nüfus cüzdanındada TC vatandaşı yazıyo kapalı olanlarında burasıda laik ve demokratik bi ülke madem herkes istediği gibi girebilir üniversitelere.özgürlük anlayışınızı merak ettim doğrusu
Evet İmam Hatipler dolup taşıcak ve öz vatanları olan İRAN ve ARABİSTANDA

yaşamlarını şeriat biçiminde sürdürecekler..İranda kadınların hiçbir hakkı yok buda dinin yanlıs kullanılmasından kaynaklanan bir durumdur . İranda bizim geçmekte olduğumuz durumdan geçti sonunu biliyoruz ordu lafından bahsetmenin nedeni ise senin orduyu ve bizi küçümseme anlatım tarzındır.
Özgürlük anlayışımız ise Atatürk inkılapları ve devrimleridir , Atatürk bu konuyu yıllar önceden net bir şekilde açıklayıp çözümlemiştir. bazıları ABDullah gülü tahtlara çıkartıp Atatürk' ü yok sayanlardır.
Son sözümdür ..

RESİM KURUMLARDA DAİMA KURALLAR OLMALIDIR VE UNUTMAYALIM Kİ KİMSENİN İNANCINA KARIŞAN YOK AMA RESMİ KURUMLARDA CIVIĞINI ÇIKARTMAYALIM ..
Türk halkını TÜRK ORDUSU KORUYOR AMA NEDEN ASKER BU DURUMA KARŞI ÇIKIYOR BUNU UYURKEN İYİ DÜŞÜN

Bu mesaj en son " 01-30-2008 " tarihinde saat 23:31 itibariyle irem12 tarafından düzenlenmiştir....
irem12 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla