01-30-2008, 11:17 PM
|
#19 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
irem12 tarafından gönderildi
Unutma ki ; Türk milletini Türk Ordusu korur.
Resmi kurumlarda uyulması gereken kurallar vardır , kimsenin dinine karısan yok dışarda ister haşemo giy , ister kara çarşaf , ister türban tak senin dinine karısan yok . Burda tartışılan konu türbanın üniversiteye girmesidir . Üniversite eğitim yeridir dinin tartışılma yeri değildir . Tamam başörtülü girildi diyelim , misal olarak iç çamaşırlarıyla girmek istiyoruz bize hayır derler ama fark bu .
Üniversitede inanç yapılmaz yapmak isterlerse gitsinler İmam Hatipten mezun olup hoca olsunlar düzen bozulmasın.. !
|
imam hatipler dolup taşacak anlaşılan 
şimdi o ordu lafını neden ettin anlayamadım.aksini iddaa eden olmadı burada.bazı siyasiler kendi dayatmacı politikaları sekteye uğrayacak diye türbana karşı çıksın sizde onlara şak şakçılık yapın.ben zaten üniverstelerde ibadet yapılsın demedim! üniverstelerde herkes kendi inancını yaşayabilsin dedim.kimsenin dinine karışan yok diyosun ama bal gibide karşıyosun işte.senin nüfus cüzdanındada TC vatandaşı yazıyo kapalı olanlarında burasıda laik ve demokratik bi ülke madem herkes istediği gibi girebilir üniversitelere.özgürlük anlayışınızı merak ettim doğrusu
''bayraklarımıza ve şehitlerimize ant olsun ki zaferi biz kazanacağız''
''ölüm orucu yeniden doğmaktır..''
''ve ben bu gücümle bir kez daha haykırıyorum! halkıma layık olacağım, yoldaşlarıma layık olacağım..''
''yaşamış sayılmaz zaten, yurdu için ölmesini bilmeyen..''
|
|
|