Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-30-2008, 10:13 PM   #10 (permalink)
Üye Bilgileri
irem12
Forumcu

irem12 kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Rep Gücü: 292
Rep Puanı : 28997
Rep Seviyesi: irem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisiirem12 Repin Efendisi

BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN
170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN

Referanduma gidilmesine gerek yok , Atatürk zaten zamanında bu konu ile ilgili yenilikler ve inkılaplar çıkarmıstı , modern türk giyimide böyle olmamalıdır , bu konuyu zaten üzerinde tutan bölücülerdir . Atatürk'ün yeniliklerini kimsenin değişmeye gücü yetmez..Atatürk boşuna kılık kıyafet yeniliği yapmamıstır , unutmayalım ki OSMANLI DEVLETİ yönetimi din kavgaları yüzünden yıkılmıstır .. Hiç değilse Atatürk'ün getirmiş olduğu yeniliklere saygı duyalım..Üniversite din gösteriş yeri değil bilim gösteriş yeridir . Başı açık olan müslüman olmayacak diye de bir kanun yoktur. ! Tamam hepimiz müslümanız dinimize saygımız var ama eğitim alanında böyle olmamalıdır.. Bu benim görüşümdür saygı duyulmasını istiyorum..

YÜCE TÜRK ORDUSUNUN DAİMA ARKASINDAYIZ !

Bu mesaj en son " 01-30-2008 " tarihinde saat 10:18 PM itibariyle irem12 tarafından düzenlenmiştir....
irem12 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla