Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-30-2008, 13:46   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
angelofhell
Çırak

angelofhell kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Rep Gücü: 1395
Rep Puanı : 138383
Rep Seviyesi: angelofhell Repstarangelofhell Repstarangelofhell Repstarangelofhell Repstarangelofhell Repstarangelofhell Repstarangelofhell Repstarangelofhell Repstarangelofhell Repstarangelofhell Repstarangelofhell Repstar
Talking Aşkım Olmuş ÖSS

Aşağıda ki aşıklar dan hangi aşık size daha çok aşık diye sorsalar C şıkkında beni seçer miydin?
Eğer gaddar bir kök içinde bulsan beni dışarı çıkarmaya çalışır mıydın? he?
Söyle güzelim 3X in yanında -5 Olan beni sen 5X in yanına +5 olarak geçirir miydin?
Ama inan sevdiğim ben seni o kadar çok seviyorum ki önüme çıkan bütün tabanları birer birer çarpar hipotenüsleri ikiye bölüp alanına gelirdim
Sen yüklem olsan ben dolaylı tümleçten de olsa yanına gelirdim
Biliyorum ayrı yarım kürelerin insanlarıyız ama ikimizde bir boylamdayız her şey farklı bir kollarımızdaki saatlerin gösterdiği saat dilimleri aynı seninle, isterse onlarda farklı olsun nedir ki be güzelim alt tarafı meridyenlerimiz arası 4 dakika ben senin için bırak 4 dakikayı 4 asırı göze almışım kartezyen çarpım gelse ne yazar?
Hep birlikte olsak seninle çocuklar gibi el ele parklarda gezsek tahtravelliye binsek bir 86 Newton’luk kuvvet ben uygulasam bir sen 52 Newton’luk kuvvet uygulasan ağırlık merkezi bana yakın kalbinim merkezi sana yakın olsa hiç kimsenin olmadığı bir yerde yuva kursak içinde yontma bardaklar,seramik tabakları olan bir gün bizi el ele ölü olarak bulduklarında bu aşk yuvasında el sanatları ve aşk sanatları ilerleme kaydetmiş deseler
Aşkımızı Jak Jak ruso sorgulasın ki seni çok seviyorum
Gel sevgilim yeter ki gel Endopilazmikredukulumun olurum sırtımda taşırım seni söz veriyorum evimizin mitokondrisi çocuklarımın ribozomu olacağım
Şunu bil ki dünyada tek amip sen kalsan terliksi hayvan olup peşine düşeceğim
Birbirimize o kadar yakışıyoruz ki 2/3 ile 1/3 gibiyiz aynı paydada buluşmuşuz ama toplanmayı bekliyoruz
Bir tutsam elinden bir sarılsam sana ne elektrikleme ayırırda ne ayrımsal damıtma
Uzay boşluğunda kütle numaran ben – değerlilik yükü sen olsan ikimizi toplasalar keşke ama orbitallere ayırmasalar dayanamam yapamam hangi orbitali seveceğimi bilemem,en iyisi kovalent bağım ol ayaklarıma hiç çözülmeyen,şimdi sen yoksunya düşünkü bir uçurumda ağırlıksız bir makaranın diğer ucundayım öbür ucunda ise kötü kuvvet 2P var kalksa uçuruma düşeceğim gel 2P em ol dengede kalayım gel ki ABCDE diye adlandırılmış bu manasız şıkları işaretlemeyeyim
Ne! Sende mi?
Demek sende bu hayat gibi bana şıklar sunuyorsun demek gelmiyorsun, istemiyorum I ve II Hatta I II IV de senin olsun ben HİÇBİRİNİ seçiyorum

KENDİMDEN
KORKTUM
BİR
SES
FISILDA
angelofhell Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 5 Users Say Thank You to angelofhell For This Useful Post:
bonito (02-04-2008), DaisieStr (02-15-2008), DİRİLİŞ_MAK (01-31-2008), KoJiRo (01-31-2008), poem34 (01-30-2008)
Sponsored Links