Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-09-2008, 18:00   #20 (permalink)
Üye Bilgileri
CoolbluE
Bağımlı Üye

CoolbluE kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Rep Gücü: 365
Rep Puanı : 36264
Rep Seviyesi: CoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin EfendisiCoolbluE Repin Efendisi

Alıntı:
seckince tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sayın CooLBLue!!Bu ne sevinç? Arkadaşın yazdıkLarına bi baksan nasıL oLurdu acaba? Eğer ki objektifçe yorumLasaydın çok takdir ederdim seni ama maaLesef 'bozacının şahidi' mertebesinde kaLabiLdin ancak!!
''şeytanın askerleri'' diyemessin diyor arkadaş komünistLere diyor arkadaş..ne yani komünistLer ve İsLami yaşam düşmanLarı kimin askeri oLuyor? Ne anLadın bu terimLerden de şakşakçıLığını yapıyorsun ki? Unutma ki bu kabiL yakLaşımLar kilogramı ve seviyeyi ortaya koyan kriterLerdir...
açtığın konuya bak konunun geldiği noktaya bak...yorum istemişsin madem yorum da yapalım sorun değil...öncelikle yorumu okumadığın açık seçik ortada..arkadaş aynen şunu demiş...Sen kimsin de laik görüşçüleri ve kömünist düşüncede olanları dinsizlikle suçluyosun ?
evet bende arkadaşın bu sorusunu defalarca sordum sana...sen kimsin ki birilerini dinsizlikle suçlayabiliyorsun..kendinde bu hakkı nasıl ve nereden buluyorsun...İslamiyette kulun kulu yargıladığı nerede görülmüş...sana defalarca söyledim çeşitli konularda dinimizde papaz rolü üstlenmek diye birşey yoktur..o Hristiyanlıkta vardır..kiliseye giderler basarlar parayı papaz vasıtasıyla sözde günahlarını affettirirler..!! bizde ise bu ve buna benzer bir durum gözlenmez...herşey yaradanla kul arasındadır..kul günahları için yaradana sığınır...bunun aksini iddaa edenler İslamiyeti.. Dini kuralları kendi kafalarında yorumlayıp topluma uygulamaya çalışan soytarılardır...sende ortalarda dolaşaraktan bu dinsiz..bunun inanışı yok..bu bizden değil..gibi saçma muhabbetlerle sözde İslamcılık yapıyorsun...sana mı kalmış birilerinin vicdani özgürlüklerini sorgulamak...sırat köprüsünden birlikte mi geçeceksiniz yoksa.?? nedir bu kaygın..??

_Fazla birşey bilmene gerek yok haddini bil yeteR_
CoolbluE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla