01-09-2008, 16:22
|
#17 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
קєภCђє tarafından gönderildi
Seckince'nin İslami bilgisinin benden çok olduğuna şüpem yoktur,kimseninde şüpesi olmasın.Kimse de benim yaptığım yorumlardan yola çıkarak beni başkalarıyla kıyaslamasın.
Biz burada sen iyi yorumcusun sen kötü yorumcusun davası yapmıyoruz.Burada herkes kendi (doğru-yanlış) bildiğini konuşur ve onu savunur.
Benim seckince'ye çıkış yapmamda ki maksat; Konuyu olduğu yerden uzaklaştırıp bambaşka yerlere çekmesidir ki bunu sürekli yapıyor.Gereksiz yere ''islami yönlü'' çıkışlar yapıyor.
Eğer başlık buysa;
Bu konuyu konuşup yorumlasın.Pkk'yı yerden yere vurup lanetlesin.Ama haddi olmayan meselelere bulaşmasın
.
|
Kardesim Ben Ates hattını Yaklasık 1 bucuk ay birakmistim ! Sebebide
Ates hatti denilen yerin artik KIVILCIM hattı dahi olmamasiydi...
Sadece seckince degil bunu herkes yapiyor !
Hadi onuda gectim burasının ates hattı ismini almasının nedeni bir bakıma konunun konuyu acmasıdır.. HAni derler ya LAF Lafı aciyor !
Pkk insanları olduruyor = gunah
Gibisinden bak Olaya . Zaten konunun cevabini GEnelde Acıldıktan kısa sure sonra biz gerek dortluklerimizle gerek YAzılarımızla veriyoruz !
Yani ben kendi kanımca gerektigi yerde gerektigi sekilde konustugumu dusunuyorum..Konu sapmissa eger duzeltmeye gerek yoktur cunku acılan konunun cevabi konu sapmaya baslamıssa verilmistir gibi dusunmelisin biraz !
Varsa yanlısım soyle ? Mantıksızmı konusuyorum ? Oyleyse Duzeltirim ..
[ Elestiri almadan;Takdir alamazsin..! ]
Benim Sözüm
SAYGILAR !
SoKak KaraNLık Tek ßir ßaşıma ßeN Warım
SaFak SöKer ! LimaNda TeRKediLmiş SaNdaLım
HüzüN ÇöK€r ! KimS€ GörmeZ GizLi GizLi AğLarım
ÜMit ßiteR ; ßen KaLemLe KâĞıda DeRdi KaraLarım
|
|
|