Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-09-2008, 16:22   #17 (permalink)
Üye Bilgileri
By_SuHuTLu
Yorumcu

By_SuHuTLu kullanıcısının avatarı

Giriş: Sep 2007
Rep Gücü: 1101
Rep Puanı : 109649
Rep Seviyesi: By_SuHuTLu RepstarBy_SuHuTLu RepstarBy_SuHuTLu RepstarBy_SuHuTLu RepstarBy_SuHuTLu RepstarBy_SuHuTLu RepstarBy_SuHuTLu RepstarBy_SuHuTLu RepstarBy_SuHuTLu RepstarBy_SuHuTLu RepstarBy_SuHuTLu Repstar
By_SuHuTLu kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
קєภCђє tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Seckince'nin İslami bilgisinin benden çok olduğuna şüpem yoktur,kimseninde şüpesi olmasın.Kimse de benim yaptığım yorumlardan yola çıkarak beni başkalarıyla kıyaslamasın.
Biz burada sen iyi yorumcusun sen kötü yorumcusun davası yapmıyoruz.Burada herkes kendi (doğru-yanlış) bildiğini konuşur ve onu savunur.

Benim seckince'ye çıkış yapmamda ki maksat; Konuyu olduğu yerden uzaklaştırıp bambaşka yerlere çekmesidir ki bunu sürekli yapıyor.Gereksiz yere ''islami yönlü'' çıkışlar yapıyor.

Eğer başlık buysa;

Bu konuyu konuşup yorumlasın.Pkk'yı yerden yere vurup lanetlesin.Ama haddi olmayan meselelere bulaşmasın

.
Kardesim Ben Ates hattını Yaklasık 1 bucuk ay birakmistim ! Sebebide
Ates hatti denilen yerin artik KIVILCIM hattı dahi olmamasiydi...

Sadece seckince degil bunu herkes yapiyor !

Hadi onuda gectim burasının ates hattı ismini almasının nedeni bir bakıma konunun konuyu acmasıdır.. HAni derler ya LAF Lafı aciyor !

Pkk insanları olduruyor = gunah
Gibisinden bak Olaya . Zaten konunun cevabini GEnelde Acıldıktan kısa sure sonra biz gerek dortluklerimizle gerek YAzılarımızla veriyoruz !

Yani ben kendi kanımca gerektigi yerde gerektigi sekilde konustugumu dusunuyorum..Konu sapmissa eger duzeltmeye gerek yoktur cunku acılan konunun cevabi konu sapmaya baslamıssa verilmistir gibi dusunmelisin biraz !
Varsa yanlısım soyle ? Mantıksızmı konusuyorum ? Oyleyse Duzeltirim ..

[ Elestiri almadan;Takdir alamazsin..! ]

Benim Sözüm

SAYGILAR !

SoKak KaraNLık Tek ßir ßaşıma ßeN Warım

SaFak SöKer ! LimaNda TeRKediLmiş SaNdaLım

HüzüN ÇöK€r ! KimS€ GörmeZ GizLi GizLi AğLarım

ÜMit ßiteR ; ßen KaLemLe KâĞıda DeRdi KaraLarım
By_SuHuTLu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla